Ebben az összevetésben nagyszerűen szerepelt a Keresem a családom a maga 20, 7 százalékos közönségarányával és a Gyertek át! is feljött 18, 2 százalékra. A TV2 két Tények-adás mellett a Jégkorszak 4 (12, 4%) a Szépség és a szörnyeteg (15, 3) és a Vigyázat, gyerekkel vagyok! (14, 3) miatt örülhetett. Az Ötven milliós játszma helyére betolt Annyit ésszel, mint erővel című vetélkedő viszont jócskán elmaradt az elődtől, ami az Éjjel-nappal Budapestet is verte párszor, hiszen a legjobb adása, a hétfői első is csak 10 százalékot tudott és 140 188 nézőt. A teljes lakosságban csak kicsivel árnyaltabb a kép, az első 30-ban 22 RTL-es produkció mellett egy MTVA-adás (a meccs) és hét TV2-es műsor kapott helyet, hat Tények-adás és Ördög Nóra vetélkedője, ami a tavasz egyik kellemes meglepetése a második számú kertévének, és minden bizonnyal kap majd folytatást is (644 487 néző és 16, 4 százalékos közönségarány. ) Tilla vetélkedője a teljes lakosságban 10 százalékos közönségarány körül mozog, ami a TV2-t elnézve nem is annyira tragikus.

A mi kis falunk folytatása 2020 price

Kvízek, kvízjátékok, tesztek gyűjteménye Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time. Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time. Hirdetés Jöjjön az újabb A mi kis falunk kvíz. Érkeznek a kérdések! Folytatjuk! Itt az újabb A mi kis falunk kvíz - sikerül a telitalálat? Köszönjük, hogy kitöltötted a kvízt! Írd meg kommentben az eredményed! Back to Top Forgot password? Enter your account data and we will send you a link to reset your password. Your password reset link appears to be invalid or expired.

A 9. heti statisztikákat nézve kiegyenlített eredmények születtek a főműsoridős sávban (19-23 óra között) a kereskedelmi célcsoportban (19-49 évesek). 7-ből ugyanis 4 estét megnyert az RTL Klub és a maradék 3 esetben pedig a TV2 örülhetett. Ugyanakkor a szombati napot kivéve – amikor utcahosszal nyert az RTL - minimális differencia volt a két kereskedelmi csatorna nézettsége között. A csatornák heti átlagos közönségarányát nézve nagy változás nem volt, az RTL átlagosan a tévék előtt ülők 12, 8 százalékát érte el, míg a TV2-t a nézők 11, 2 százaléka választotta. Az RTL kábelcsatornái esetében sem volt gyökeres változás, a Cool közönségaránya 3, 6 százalék volt, míg a F+-é 5, 5 százalék lett. A Viasat3 közönségaránya 2 százalékos volt, míg a Duna TV 1, 6 százalékot ért el. Az Ön bizalma a mi tőkénk Az hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket.

Féktelen A mi kis falunk Ha a hétköznapokon nem is, szombaton továbbra is erős számokat produkál az RTL Klub, ami a sajátgyártású sorozatának, A mi kis falunknak köszönhető. A vígjáték az indulása óta verhetetlen, gyakorlatilag bármilyen programmal szemben sziklaszilárdnak tűnik. A TV2 például ezúttal két klasszikus, a Bujtor István fémjelezte Hamis a babát és az Apádra ütök című filmeket állította csatasorba, de így sem tudtak fogást találni a pajkaszegiek kalandjait bemutató sorozaton. Az RTL Klub egyébként egyértelműen "rákapott" a sorozatok gyártására, amit a tavasszal egy újabb bemutatóval bizonyítanak. A Nagy Ervin főszereplésével forgatott A tanár fogja ugyanis március végén váltani A mi kis falunkat. A premier március 31-én, szombaton 20:00-kor lesz. Az elmúlt hetek számai alapján talán nem jelent nagy merészséget, ha azt vetítjük előre, hogy a hétköznapokon március végéig nem lesz számottevő változás. Az eredményeket az kavarhatja meg ismét, ha új programok kerülnek a csatornák műsorába.

Ami a hétköznapokat illeti azt már lehet tudni, hogy az RTL Klubnál tavasszal ismét műsorra kerül a Konyhafőnök című gasztro reality, amelynek immár a 7. szériáját lehet majd követni. Az RTL Klub már azt is elárulta, hogy a ítéletet hozó trimuvirátus változik. Fördős Zé mellett a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea kap helyet a zsűriben, a harmadik fő pedig Michelin-csillagos fiatal séf, Rácz Jenő lesz. A hétköznapokon látható egyéb műsorokról egyelőre nem látott napvilágot további információ, de várhatóan egyik nagy médiacsoport sem ül majd karba tett kézzel. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a nyilatkozva azt mondta: "Rengeteg műsor van előkészületben, el szeretnénk jutni a programfejlesztésünk harmadik fázisához, a tavalyi év tapasztalataiból kiindulva. Izgalmas időszak jön, a célunk, hogy a nézőket és a szakmát is meglepjük. Számos formátum fog érkezni, rengeteg újdonsággal. " Noha nem hétköznapi műsor, de egy konkrétum kiderült az anyagból, tavasszal visszatér a TV2-re a Nagy Duett.

  1. A mi kis falunk folytatása 2020 new
  2. A mi kis falunk folytatása 2020 price
  3. A mi kis falunk folytatása 2010 c'est par içi

Január 11-én, 20 órakor lesz látható először A mi kis falunk immáron negyedik évadá nak folytatása – közölte pénteken az RTL Klub. A mi kis falunk január második szombatjától minden szombaton 20 órakor képernyőn lesz. Csuja Imre az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában. Fotó: RTL Magyarország A mi kis falunk negyedik évadának első néhány része az ősszel már látható volt, majd a tévés széria az X-Faktor 9. évada miatt pihenőre ment egy időre. Ez várható a negyedik évad folytatásában Pajkaszegen rögtön az első epizódban egy félreértésből összejött esküvő borzolja majd fel a kedélyeket. A polgármesteri címért ismét kemény harc folyik. A falu hölgyeinek mindennapjait Zsolt, az új lakó jelenléte kavarja fel. Kati két férfi között találja majd magát. Stokinak a traffipax-szal gyűlik meg a baja. Egy jósnő és egy sztár is érkezik Pajakszegre és egy kérdéses lottónyeremény híre sem hagyja hidegen a kis közösséget. Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Molnár Áron, Debreczeny Csaba, Kerekes József.

A sorozat nyolcadik, utolsó része (nyugi, csak az első évad ért véget, lesz második is, ide a rozsdás bökőt) a teljes lakosságban 926 417 nézőt érdekelt, a 18-49-es korcsoportban pedig 34, 3 százalékos közönségarányt produkált, azaz a korcsoporton belül éppen tévét nézők egyharmada az RTL sorozatát nézte múlt csütörtök este. A kereskedelmi korcsoportban a csodát váró, majd csalódott futballszurkolók is szép számban tévéztek, a Portugália-Magyarország vb-selejtezőt 323 100 ember látta szombaton este, 22, 2 százalékos közönségaránnyal, ami az összesített toplista 3. helyére volt elég (a teljes lakosságban csak 11. -re, itt 769 161 nézőjük volt 20, 6 százalékos közönségarány mellett). A köztévé 18-49-ben az idénynyitó Forma-1-es közvetítéssel is szépen szerepelt, már magához képest (az első 50-be nem szoktak bekerülni), vasárnap reggel fél hét és negyed tíz között 161 426 nézőjük volt 33, 4 százalékos közönségarány mellett. A 18-49-es toplistát a szokásoknak megfelelően az RTL uralja, az első 30 műsorból 24-et ők adnak, az MTVA egyet, a TV2 meg ötöt.

Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Halak horoszkóp 2019