1. E vitamin mire jó

Ez nem más, mint a laktoferrin. Az előtejben (kolosztrum) különösen nagy mennyiségben fordul elő (hiszen mikor máskor kellene erősebb védelem egy csecsemőnek, mint amikor először találkozik a kinti világgal, nehogy a nem megfelelő baktériumok telepedjenek meg és szaporodjanak el a kis emésztőrendszerükben). A laktoferrinnek is három típusa van, attól függően, hogy mennyi vasat tartalmaz. A legkevesebbet, azaz vasat nem tartalmazó ún. apo-laktoferrin a legerősebb hatású, de a többire is szükség van. Termékünkben egy közel 100% tisztaságú laktoferrin-tartalmú tej-kivonatot használunk (ez azért fontos, mert így a tejfehérje- és laktóztartalma közel nulla), amelyben a kíméletes eljárásnak köszönhetően mind a háromféle laktoferrin érintetlen formában megmarad, méghozzá az értékes apo-laktoferrin lényeges túlsúlyával. Ezt glicinnel és egy kevés mikronizált bambuszrosttal kevertük, hogy ne kapszulában kelljen lenyelnünk, kellemes íze legyen, és jól oldódjon bármilyen folyadékban. A glicin számos jótékony hatása mellett kellemes édes ízt is biztosít, és elveszi a laktoferrin természetes fanyarságát.

E vitamin mire jó

William Hennen, a Transzfer Factor, a természetes immunerősítő szerzője a "koncentrált immunrendszer fontos rendszerének" nevezi. Azon kívül, hogy növeli az immunrendszer hatékonyságát és információt gyűjt, hogy figyelmeztesse a nyugvó immunrendszert a közelgő veszélyre, a kolosztrumból kivont és szájon át bevett transzfer faktorok is képesek növelni az "ölő sejtek" aktivitását és mérsékelni a túlműködő immunrendszert. Sőt, a transzfer faktorok az immunrendszer memóriájaként is működhetnek. Hennen szerint "a transzfer faktorok immunrendszer hírvivő molekulák, melyek figyelmeztetik a naiv immunsejteket a közelgő veszélyre. Az immunrendszerben katalizátor szerepet töltenek be" (Sam Wainaina - Can Africa Avoid the Coming Killer Diseases? ). A szarvasmarha kolosztrum tele van immunerősítő transzfer faktorokkal, mint például a hidrogén-peroxid és az IgG-típusú immunglobulinok. A hidrogén-peroxid egy természetes anyag, melyet az egészséges emberi sejtek termelnek, hogy szabályozza az anyagcserét és elpusztítja a behatoló kórokozókat.

Javítja a tápanyagok bélben történő felszívódását, gátolja a fehérjék lebomlását, elősegíti a zsírok energiaforrásként való hasznosulását, támogatja a glükóz izmokhoz szállítását, felléphet a bőrkérgesedés, fibromyalgia és a sclerosis multiplex (SM) ellen. (Joseph B Marion - Anti-Aging Manual, 20. oldal) A leptin 60 százalékkal csökkentette a leptin-hiányos egerek tápanyagbevitelét, miközben növelte energiájukat. A leptin megtalálható a kolosztrumban, hiányát a nagy zsírsejtek jelzik. Leptin-hiányos, elhízott egerek 1 hónap leptin kezelés után testsúlyuk 40 százalékát veszítették el, csökkent náluk a cukorbetegség mértéke, és végül olyan soványak lettek, mint a legsportosabb társaik, míg normális egereknél a testsúly 12 százalékának leadását tapasztalták. A leptinről a közelmúltban kiderült, hogy csökkenti a zsírsejtek szintézisét, miközben javítja az izomsejtek zsírégetését (Joseph B Marion - Anti-Aging Manual, 10. A szarvasmarha kolosztrum feltételezett teljesítményfokozó hatása főként az IGF-1 növekedési faktornak köszönhető (Sheldon Saul Hendle és David Rorvik - PDR For Nutritional Supplements, 65.

Kiegészítőként szedve a kolosztrum erősítheti az immunrendszert és segíthet a zsírégetésében és izomépítésben. Felgyorsíthatja a sejtek gyógyulását, növelheti a vitalitást és állóképességet, és öregedés gátló hatása is lehet (Prescription For Nutritional Healing, 66. oldal).

A kolosztrum erős fegyver a fertőző betegségek ellen Az észak-ugandai Ebola járvány, ami elterjedt az ország délnyugati és nyugati részein az utolsó három hónapban, az ugandai egészségügyi rendszer teljes összeomlásával fenyegetett. De ha az 1999-es transzfer faktorokról tartott kongresszus eredményeit komolyan vették volna, a járványt hamarabb meg lehetett volna állítani… Az afrikai országoknak kötelességük emlékezetükben tartani, hogy előfordulhat olyan eset, amikor nincs idő a vakcinára, s ezek a súlyos járványok kitörhetnek akár az egész kontinensen. Afrika számára a remény abban rejlik, ami az orvosi szakirodalomban már 50 éve elérhető volt az transzfer faktorokról (Sam Wainaina - Can Africa Avoid the Coming Killer Diseases? ). A kolosztrum további lehetséges előnyei A kolosztrum a gyomorsavval érintkezve megöli a következő kórokozókat: Campylobacter baktérium, Candida és baktérium, Clostridium, Helicobacter pylori, Listeria, rota vírus, szalmonella, shigellosis és Streptococcus. Szembeszáll a szivárgó bél és irritábilis bél szindrómával (IBS), vastagbélgyulladással, fekélyekkel, krónikus fáradtsággal, cukorbetegséggel, autoimmun betegségekkel, ízületi gyulladással, lupussal és rákkal.

A hidrogen peroxid kimutatható a természetben, az esőben és hóban, gyümölcsökben és zöldségekben, valamint az anyatejben, különösen magas koncentrációban a kolosztrumban. 1920-ban a brit hadsereg orvosai intravénásan használták az influenzában szenvedő katonák gyógyítására (Burton Goldber – Alternatív gyógyászat, 425. Az antitestek fehérjemolekulák, melyeket az immunrendszer vezényel egy specifikus antigénnel szemben. Az immunglobulinokként is ismert antitestek megtalálhatóak a vérben, nyirokban és kolosztrumban. Az ellenanyag szorosan kötődik az antigénhez, míg el nem távolítja a szervezetből vagy meg nem semmisíti (Burton Goldber – Alternatív gyógyászat, 22. A Cryptosporidium parazita erős, egészséges embereknél is akut hasmenést okoz, míg gyengült immunrendszer esetén akár életveszélyes is lehet. Tanulmányok kimutatták, hogy a kolosztrum képes enyhíteni vagy teljesen megszüntetni a cryptosporidiosisban szenvedők tüneteit (Underground Cures by Health Sciences Institute, 12. A szarvasmarha kolosztrum gazdag IgG immunglobulinokban, melyek védelmet biztosítanak a mikroorganizmusokkal szemben, mint amilyen például a Cryptosporidium parvum (Sheldon Saul Hendle és David Rorvik - PDR For Nutritional Supplements, 65.

Ehhez a termékhez most 1db optikai törlőkendőt adunk 1Ft-ért! Kattints ide és tedd kosárba! GAL Lactoferrin plus g yulladásos betegségek, fertőzések kezelésére, immunerősítésre, m inden nemnek és korosztálynak. Az anyatej egy nagyon speciális "találmánya" a természetnek. A bélflóra kialakításához és az immunrendszer fejlesztéséhez/fokozásához szükséges anyagokat tartalmaz, miközben tökéletesen táplál makro- és mikrotápanyagokkal egyaránt. Az anyatejben lévő vízoldékony rostok a bélflórát és az immunrendszert is fejlesztik. Egy ilyen termékkel már nemrég megjelentünk. Van azonban az anyatejben egy másik nagyon lényeges összetevő, amely erős baktérium-, vírus-, és gombaelle nes, biofilmeket bontó hatással rendelkezik, ami által a bélflórát is támogatja, együttműködve az anyatejben lévő szelektív prebiotikus rostokkal. Ez nem más, mint a laktoferrin. Az előtejben (kolosztrum) különösen nagy mennyiségben fordul elő (hiszen mikor máskor kellene erősebb védelem egy csecsemőnek, mint amikor először találkozik a kinti világgal, nehogy a nem megfelelő bacik telepedjenek meg és szaporodjanak el a kis emésztőrendszerükben, stb).

Alkalmazási javaslat: Kb. fél perc kevergetés mellett tökéletesen oldódik bármilyen folyadékban, így ital formájában javasoljuk fogyasztani. Általános használat esetén napi ~2-4 g-ot (~1-2 teáskanálnyit). Kúraszerű alkalmazás esetén pedig 1-2 hétig napi 3 x 4 g-ot. 12 g feletti dózis enyhe hasmenést okozhat! Gyermekeknek testsúlyarányosan adagolandó, 60 kg-nak számolva egy felnőtt ember súlyát.

  • Lactoferrin mire jó stool
  • Laktoferrin plus 120g (60 adag) GAL - GAL - Bio Webáruház több 1 000 termékkel - ZöldAbc.hu
  • Aux bemenet mire jó
  • Land rover discovery vélemények photos
  • Szőke hajfestés otthon
  • Forever aloe vera gél mire jó
  • 3 kiadós húsos egytálétel a családnak! Képtelenség ellenállni nekik! - Ketkes.com
  • K2 vitamin mire jó
Elmegy a hang lelki okai