1. Allshare cast letöltés 2016
 2. Allshare cast letöltés 2017
 3. Hogyan használja Allshare Cast Turn On Screen tükrözéskor Samsung Galaxy
 4. Allshare cast letöltés now
 5. Samsung AllShare 2.1.0.12031.10 - Letöltés

Képernyő tükrözés a Samsung Galaxy készülékek váltak meglehetősen gyakori ma. Az egyszerű tény az S5 vagy akár S6 a Galaxy sorozat Samsung jön megrakott egyik legerősebb és áhított processzor áll jelenleg. Ezen felül, a 16 megapixeles kamera és rengeteg egyéb funkciók lásd az egészségügyi és fitness aggályok is. A leghatékonyabb megoldás, meg néhány fantasztikus tippeket, trükköket, útmutatók és oktatóanyagok, hogy ebből a legtöbbet hozza ki a telefont. 1. rész Miért megy az képernyő tükrözés egyáltalán? 2. rész Hogyan engedélyezzük képernyő tükrözés Samsung Galaxy 3. rész Hogyan képernyő Mirror Samsung Galaxy S5 a Samsung Smart TV 4. rész ajánlása Wondershare MirrorGo Android felvevő olvasók Az ok, amiért képernyő tükrözés a Samsung Galaxy divatban van, mert szeretné a kijelző a telefon nagyobb kijelzők, mint a TV és a számítógép-monitorok. Annak érdekében, hogy képernyő tükrözés, megpróbál csatlakozni egy All-Share Cast dongle, Miracast eszköz, HDMI kábel vagy HomeSync a kijelzőn. Ha a képernyő tükrözés alatt, élvezetes játékok, multimédiás fájlokat és a nagyszámú egyéb tartalom a telefon egy szép és nagyobb kijelző.

Allshare cast letöltés 2016

Képernyő-tükrözés Képes lejátszani videókat, zenéket, fotókat stb. Az okostelefonomban bármilyen eszközzel (okostelefon, smartTV, laptop, tabletta stb. ) Bárhol. A tükör képernyőjén nincs szükség külön dongle vagy kábelre. Kattintson a "Start" gombra, a Mobil hotspot automatikusan működik. és Miután a hotspot működni fog, kapcsolódjon az AP-hez más eszközökről. Jellemzők: - képernyő tükrözés app - képernyő tükrözés - képernyő-tükröző asszisztens - tükör képernyő - képernyő-tükrözés a samsung tv-n - tükör tv - Samsung tükrözés a Samsung okostelefonon - samsung képernyő tükrözés - Vezeték nélküli kijelző - Miracast - tüköröntvény - Samsung tükrözés - sony bravia képernyő tükrözés - cast screen android - samsung tükrözés kb - képernyő tükör - tükör képernyő android - képernyő-tükrözés a samsung tv-hez - Tükrözés a tv-hez - képernyő tükrözés laptop. - android TV - Screen Stream tükrözés Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket a mobil képernyő tükrözése okos TV: 1) A tévékészüléknek támogatnia kell a vezeték nélküli kijelzőt vagy bármilyen típusú kijelződoblót.

 • Aszalt szilvával töltött szűzpecsenye diómártással és vörösboros körtével kínálva | Ételek, Étel ital, Főzés
 • Allshare cast letöltés video
 • Xbox 360 kormány media markt console
 • Allshare cast letöltés free
 • Bútor world székesfehérvár
 • Dűbel műanyagszeggel polisztirol táblák rögzítésére - Hőszigetelő Áruház Webshop
 • Melyik a világ legjobb telefonja
 • Hogyan használja Allshare Cast Turn On Screen tükrözéskor Samsung Galaxy

Allshare cast letöltés 2017

Hogyan használja Allshare Cast Turn On Screen tükrözéskor Samsung Galaxy

Amire szükséged van Ez teljesen attól függ, a módszert, amelyet használni kíván. Lesz alapvetően be kell állítania a megfelelő külső kiegészítők, mint a következő: All-Share Cast vezeték nélküli Hub: Ez lehetővé teszi, hogy a tükör a Galaxy képernyőjén közvetlenül a HDTV. HomeSync: Tudod patak Samsung Galaxy kezdőképernyőn a TV-ez. Is, akkor tárolja a multimédia fájlok nagy kapacitású otthoni felhő. HDMI kábel: Annak érdekében, hogy továbbítja a nagyfelbontású média adatokat a mobil eszköz bármely fogadó kijelző, mint egy HDTV, ez a kábel elengedhetetlennek bizonyul. Miracastot: Ez úgy működik, mint egy befogadó eszköz patakok telefonjáról. Ugyanakkor, akkor dekódolni veszed fel őt a TV vagy egyéb támogatott kijelzőn. Kövesse az alábbi lépéseket figyelmesen: -Menj a "gyors beállítás" -tap a "Screen tükrözés" ikont, és kap ez engedélyezve van. Csak ezt követően lehet engedélyezni a képernyő tükrözés folyamat AllShare Cast. Hogyan képernyő tükör Samsung Galaxy TV készülékhez AllShare Cast Először csatlakoztassa AllShare Cast a TV.

Lehetővé teszi a számítógép-AllShare barátait különböző szolgáltatások támogatására. Videók, fényképek és zene is megosztott, és az eszköz-eszköz helyi hálózat, amely támogatja a számítógép és az AllShare áramlott. – Áttekintés Samsung AllShare Freeware szoftvere a kategória Otthon & hobbi fejlett mellett Samsung Electronics Co., Ltd. -ban. A frissítések 283-szer ellenőrizte a felhasználók a kliens alkalmazás UpdateStar az elmúlt hónapban. A legutolsó változat-ból Samsung AllShare a(z) 2. 1. 0. 12031. 10, 2013. 05. 21. megjelent. Kezdetben volt hozzá, hogy az adatbázisunkban a 2011. 02. 09.. A legelterjedtebb változat 2. 10, 78% minden létesítmények használja. a(z) Samsung AllShare a következő operációs rendszereken fut: Mac. A letölt reszelő birtokol a méret-ból 14, 7MB. Felhasználók Samsung AllShare 3 ki 5 csillagos minősítést adott neki.

Allshare cast letöltés now

Így: Kapcsolja be a TV-ben: Ellenőrizze, hogy a TV-készülék be- előtt minden mást. Csatlakoztassa a töltőt a konnektorból a AlllShare Cast eszköz: Kevés modellek egy beépített akkumulátor vagy abból áramot a TV nélküli külső áramforrásra. Ahhoz azonban, hogy távol marad minden problémát, ellenőrizze, hogy a töltő csatlakoztatva van a AllShare Cast eszközt. Csatlakoztassa a TV-t a AllShare Cast készüléket HDMI-kábel Amennyiben a bemenet nincs megfelelően beállítva, állítsa, hogy megfeleljen a használt port a HDMI kábelt. Abban az időben, amikor AllShare Cast eszköz állapotát jelző pirosan villog, nyomja meg a "reset" gombot. AllShare Cast eszköz és a HDTV csatlakozik most. Most, hogy lehetővé tegye képernyő tükrözés Samsung Galaxy S5. Kiválasztás "Home" gombot a kezdőképernyőn a telefon. A kezdőképernyőn húzza "gyors beállítások panel segítségével két ujját. Érintse meg a "képernyő tükrözés" ikont, hogy a folyamatot a Samung Galaxy S5. Amikor a telefon érzékeli a közelben lévő eszközök, válassza AllShare Cast a dongle nevét, és adja meg a PIN-kódot a TV képernyőjén mutatja.

Kézikönyv Letöltése Használati utasítás & Letöltés Keresés {"softwares":[{"description":"Frissítő fájl (USB-n)", "fileName":"", "fileModifiedDate":"2012-05-18", "fileVersion":"T-MST4DEUCB-1014. 0", "fileSize":"31.

Samsung AllShare 2.1.0.12031.10 - Letöltés

Köszönjük, hogy az All Share Cast for Smart TV funkciót használja - Smart View

Minden Megosztás Az Intelligens TV és a Smart View képes bármilyen eszközzel (okostelefon, smartTV, laptop, tabletta stb. ) Játszani játékokat, videókat, zenéket, fotókat stb. Az összes képernyő-tükrözés alkalmazás Android számára az intelligens TV-képernyő tükrözéséhez asszisztense a képernyő-megjelenítéshez és az okostelefon mobil képernyőjének, widgetjének és parancsikonjának megjelenítéséhez. Az intelligens televíziók, mint a samsung, az LG, a Panasonic, a Toshiba & roku WiFi nélkül, all-in-mirror tévékészülékek csak dongles vagy adapterek segítségével. Élvezze a streaming videó és TV-adást, valamint az összes helyi leadott sorozatot. Az összes megosztás A Cast for Smart TV és a Smart View könnyű parancsikont és widgetet kínál a Miracast külsős képernyő-vetítés funkcióhoz az Android 4. 2-es és újabb verzióihoz képest! Ezzel az alkalmazással kényelmesebben tudod tükrözni a képernyőt, vagy felhasználni a leadott funkciót a támogatott alkalmazásokból. Minden megosztás Az Intelligens TV és Smart View funkció lehetővé teszi, hogy beolvassa és tükrözze az Android telefonját vagy lapja képernyőjét az intelligens TV / Display (jó cast enabled) vagy vezeték nélküli dongles vagy adapterek segítségével.

 1. Flor ferenc kórház sebészet
 2. Házassági évfordulók elnevezése
Vámpírnaplók 4 évad 4 rész