1. Debreceni Főnix Csarnok in Debrecen | Arts & entertainment | Placedigger
 2. Index - Sport - 2,5 milliárdból újul meg a debreceni Főnix Csarnok
 3. Debrecen főnix csarnok kézilabda
 4. Omega debrecen főnix csarnok
 5. Debrecen főnix csarnok koncertek

Számos nagyszabású sport világeseményeknek is helyszíne volt: Tornász Világbajnokság (2002), Kézilabda Európa-bajnokság (2004), Tornász Európa-bajnokság (2005), Jégkorong Világbajnokságok (2004, 2005, 2009), Gyorskorcsolya VB (2012), Kézilabda EB (2014), Junior Műkorcsolya és Jégtánc VB (2016).

Debreceni Főnix Csarnok in Debrecen | Arts & entertainment | Placedigger

A Főnix Csarnok Magyarország második legnagyobb multifunkcionális rendezvénycsarnoka, amely koncerten akár 8. 000, sportrendezvényen hozzávetőlegesen 6. 500 néző befogadására alkalmas. A tallinni csarnok mintájára épült 2002-ben. A küzdőteret minden oldalán kihúzható, mobil lelátórendszer veszi körül. A csarnok külső befoglaló mérete: kb. 77 x 109 m, a küzdőtér 44 x 70 méteres. Belmagassága 14, 5 m. A parkolója majd' 500 gépkocsi és 28 busz befogadására alkalmas. Küzdőtér kialakítása és az ún. gazdasági bejárata kamion fogadására is alkalmas. 4+1 lift, szintenként büfék és ruhatárak, 6 csapatöltöző, emellett ún. sztáröltözők, zárt kommentátorállások, TV társaságok részére háttérszobák, nagyméretű raktár, étterem, az első emeleten irodasor tárgyalókkal, illetve 30 VIP páholy található az épületen belül. A Főnixben nagyon sok világhírű fellépőnek tapsolhatott már a közönség. Többek között: David Copperfield, Joe Cocker, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Paco de Lucía, Michael Flatley is vendégeskedett már itt.

Index - Sport - 2,5 milliárdból újul meg a debreceni Főnix Csarnok

A Főnixben nagyon sok világhírű fellépőknek tapsolhatott már a debreceni közönség. Többek között: David Copperfield, Joe Cocker, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Paco de Lucía, Michael Flatley is vendégeskedett már itt. Számos nagyszabású sport világeseményeknek is helyszíne volt: Tornász Világbajnokság (2002), Kézilabda Európa-bajnokság (2004), Tornász Európa-bajnokság (2005), Jégkorong Világbajnokságok (2004, 2005, 2009), Gyorskorcsolya VB (2012), Kézilabda EB (2014), Junior Műkorcsolya és Jégtánc VB (2016). Founded 2002. szeptember 30. Products Méreténél fogva lehetővé teszi időszakos vásárok és koncertek megrendezését is. Csollány Szilvesztertől kezdve a Deep Purple együttesen, Bryan Adams-en át David Copperfield-ig számos neves sportolóval és művésszel találkozhatott már a közönség.

Debrecen főnix csarnok kézilabda

Omega debrecen főnix csarnok

 • VII. Országos Márton napi Makett kiállítás és vásár Békásmegyer
 • Kaguya sama love is war 10 rész video
 • Kínai webáruház
 • Debrecen főnix csarnok programok
 • Káfé főnix
 • Debreceni főnix csarnok befogadóképesség
 • Index - Sport - 2,5 milliárdból újul meg a debreceni Főnix Csarnok
 • Debreceni főnix csarnok elrendezés
 • Indamail hu bejelentkezés
 • Debrecen főnix csarnok programok 2019
 • Szerelés
 • Minecraft animáció készítő program letöltés

Debrecen főnix csarnok koncertek

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Főnix Csarnok A stadion adatai Elhelyezkedés Debrecen, Magyarország Építés éve 2002. február 18. Megnyitás ideje 2002. szeptember 30. Méretek 76, 63 m × 108, 56 m Felület műanyag Befogadóképesség 8 500 Tulajdoni viszonyok Kezelő Főnix Rendezvényszervező Kht. Az építkezés adatai Építész Heppes Miklós Kivitelezők KEVIÉP - Debrecen A debreceni Főnix Csarnok Magyarország második legnagyobb rendezvénycsarnoka, amelyben akár 8500 ember is elfér. Egy tallinni (észtországi) csarnok mintájára épült a Kassai úti városi strandfürdő helyére. A küzdőteret minden oldalán kihúzható, teleszkópos lelátórendszer (a sarkokban diagonálisan beforgatott mobil lelátókkal) veszi körül. Koncerten a színpad a bejárattal szemben lévő lelátó helyén áll: ilyenkor az egész földszint nézőtérré változik. A Főnix Csarnokot föld alatti folyosó kapcsolja össze a szomszédos Hódos Imre Sportcsarnokkal, hogy nagyobb rendezvényeken az ottani helyiségeket is lehessen használni. Míg a földszinten csak mobil teleszkopikus széksorok vannak, addig az első és a második emeleten csak fixen beépített lelátókat találunk.

 1. Jegvarazs teljes
 2. Hibrid suv
 3. Honda civic láncos vagy szíjas 0
 4. Hiányszakmák listája 2018
Molnár anikó sex