Tisztít, fertőtlenít A napi átlagszennyeződések eltávolítását bőrkímélő felületaktív anyagokkal végzi. Ápoló komponensei a "kórházi kezek" igénybevételéhez lettek igazítva. Kifogástalan fertőtlenítő hatását szinte észrevétlenül fejti ki, mintha csak egy normál folyékony szappant használnánk. Gyors fertőtlenítő hatás (30 mp) A tudomány mai állása szerinti legrövidebb idő alatt végzi el a kézfertőtlenítést. Baktericid (MRSA), yeasticid, virucid (HBV/HIV) A HACCP-ben előírt baktériumölő és élesztőgomba ölő hatáson felül (MRSA) és vírusölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra. Tartós, 4-6 órás visszafertőzés elleni védelem A Klórhexidin hatóanyag közismert tulajdonsága, hogy képes 4-6 órán keresztül (fertőtlenítési követelménytől függően) visszafogni a kórokozók újraszaporodását a kezelt bőrfelületen. Illat-és színezékmentes Mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai-hatás fokozóktól. Korábbi biztonsági adatlap, 2017. 08. előtt gyártott termékekhez » OÉTI engedély » Biztonsági adatlap » Részletes termékismertető » Termékfotó DTP felhasználásra » EAN 5999036601167 Technikai adatok: Súly: 5.

Inno sept folyékony szappan biztonsági adatlap 2018

Folyékony szappan

Ennek köszönhetően a szennyeződések nem mérgezik tovább az élő szöveteket, nem tömik el a pórusokat, bőrünk szabadon lélegzik és él, így öngyógyító mechanizmusai is beindulhatnak. A bőrfelület megtisztítása után végre lehetővé válik a regeneráló hatóanyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe való bejutása. A bőrápoláson belül külön kategóriát képez az arctisztításra alkalmas szappanok, folyékony szappanok alkalmazása. Napjainkban szappan megnevezéssel többféle mosakodó szert találunk, hiszen ide tartoznak a kemény és a folyékony szappanok, amelyek lehetnek természetes és szintetikus alapanyagúak. Be kell vallani, hogy az arctisztításra alkalmas szappan kérdése elég kényes téma. A valódi szilárd szappan növényi és állati zsírokból, vagy a kettő kombinációjából készül nátronlúggal. Így a zsírok elszappanosodnak és egyfajta alkáli sóvá és glicerinné válnak, ez tudja őket tisztító hatásúvá tenni. A különbség egy mosószappan és egy személyi higiéniai célokra, azaz a mosakodásra való szappan között egy bizonyos százaléknyi el nem szappanosított zsírmennyiség, zsírfelesleg jelenléte, amelyet a mosakodásra alkalmas szappanokba tesznek.

  • Inno sept kézfertőtlenítő folyékony szappan biztonsági adatlap
  • Magyarország horvátország meccs 2019
  • K and t óra login
  • Inno sept folyékony szappan biztonsági adatlap 3

Inno sept folyékony szappan biztonsági adatlap 17

42 kg Szélesség: 18 cm Magasság: 30 cm Mélység: 13 cm Gyűjtő csomagolás: 1 db Raklap: 90 db A(z) Kliniko-Sept fertőtlenítő kéztisztító szappan 5 liter alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! Kapcsolodó termékek

Ezzel a bizonyos el nem szappanosított olajjal egyfajta visszaállító lemosás valósul meg: ez az olajmennyiség arra való, hogy visszaadja a bőrnek az eltávolított lipidjeit. Természetesen ezeknek az általában növényi eredetű zsíroknak a kombinációja nem hasonlít a bőr faggyújának összetételéhez, de legalább csökkenti a tisztítás agresszivitását. Hogyan érdemes folyékony szappant választani? Mindenki bőre különböző, ebből következik, hogy nem egyforma szappant, folyékony szappant kell használnunk. Érdemes olyan szappant választanunk, ami nem tartalmaz elszappanosított kókuszolajat, ugyanis ha benne van, akkor a szappanunk, folyékony szappanunk szárító hatású lesz. Arra is célszerű odafigyelni, hogy a szappanunkban, folyékony szappanunkban ne legyen allergizáló illatanyag. Célszerű olyat választani, ami kizárólag illóolajokat tartalmaz. A szappanunknak, folyékony szappanunknak viszont mindenképpen kell tartalmaznia lipideket, melyek nem szappanosodnak el. Ilyen lipidek például az olíva, jojoba, avokádó, dió és a lenmagolaj, illetve a sheavaj.

Amihez ajánljuk a Fertőtlenítő Folyékony Szappan • 1L • komposztálható csomagolásban terméket: Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását. Elérhetőség: raktáron Termék kódja: 1116 Eredeti ár 1 799 Ft Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz) 1 417 Ft Súly: 1. 05 kg Szállítási idő: 1-2 nap Termékleírás Összetétel Letöltések Vélemények Alkalmazási terület Antibakteriális spektrum: baktericid, yeasticid Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását. A kéztisztítószer kiválóan használható minden olyan területen, ahol a fizikai tisztaság mellett követelmény a megfelelő mikrobiológiai környezet is. Alkalmazási terület: betegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre és természetesen otthoni felhasználásra.

Tosot scwk 4005 párásító