1. Audi a2 hibák black
 2. Audi a2 hibák vs
 3. Audi a2 hibák model

Teszt: Audi A2 1. 4 - A feltűnés eszköze Jellegzetes történet az A2-vel: anyuka hazafelé tart kiskamasz fiával a bevásárlásból. A fiú megáll az autó mellett, majd boldogan ismeri fel, hogy "Ez az autó, aminek nem lehet kinyitni a motorházát. " Elmondja még, hogy teljesen alumínium a karosszéria és akármilyen kicsi, de igazi Audi ez is. "Inkább a történelmet tudnád ennyire, biztos nem buktál volna meg belőle! – vet véget a hölgy az A2 csodálásának, bár mi szívesen megmutattuk volna az elektromos csomagtérzárat, vagy az alumínium térrácsvázra utaló ASF jelvényt az első ajtóknál. Az A2 gyakorlatilag nemtől és kortól függetlenül olyan nagy feltűnést kelt, amilyet tesztautóink közül korábban csak a Peugeot 206 CC motoros tetejét jól megválasztott pillanatban kinyitva tapasztaltunk. 1994-es megjelenésekor igazi forradalom volt az A8-as luxusautó alumínium karosszériája. Sokan hiszik azt, hogy ez az első teljesen alumínium karosszériás szériaautó. Jóllehet az elsőség a középmotoros Honda NSX-é, évi 15 ezres darabszámával a luxus Audi az első nagyobb szériában gyártott alumínium autó.

Audi a2 hibák black

Sziasztok! Sokáig filóztam milyen autóba is tegyem magam egy 2 éves Peugeot 407 SW után ami ráadásul 136LE automata dízel volt. Az ok ami miatt meg kellett válnom az a fenntartási költség volt. Mindenképpen egy olyan gépkocsit kerestem, ami városi, dízel, kis fogyasztású, ugyan akkor némi reprezentatív jelleggel is rendelkezik. Ebben a szegmensben (már ami a méretet illeti) nem sok ilyen akad, hiszen itt tucat márkák találhatóak. Mindenképpen abból indultam ki, hogyha már kis autóba ülök egy felső-közép kategóriás után, akkor az legyen "prémium" márka. Nem sok ilyen van, Mercedes A-osztály és az Audi A2. Mivel használtan vettem igen sok autót kipróbáltam, ráadásul szakmabeli vagyok, (10 évig dolgoztam márkaszervízekben műhelyvezetőként) ezért objektíven tudom szemlélni a dolgokat. Remélem sokaknak tudok segíteni az alábbi soraimmal melyben a két márka autóit vetettem össze és végül miért az Audi mellett tettem le a voksomat! Íme... BELTÉR: Ami a kidolgozási minőséget és anyagfelhasználást illeti mindkét márka autója a kategória átlagánál jobb, de közelébe sem érnek a nagyautóikban (A4, A6, C-osztály, E-osztály) található minőség érzethez.

A karosszériából sugárzik a masszívság. Az ajtók felett mintegy 10 centiméteres az oldalsó tetőív, a B-oszlop szélessége majdnem arasznyi. Audis a műszerfal formatervezése. A sminktükör sem átlagos: nem a fedelet kell felemelni, hanem a tükör húzható elő a fedél mögül. Igen mély a kesztyűtartó, egy A/4-es mappát is befogad. Az első és a hátsó ajtókon is mély, de csekély alapterületű rakodóhely található. Egy ideig nem tudtuk használni a két pohártartót. A kiváló kidolgozási minőségéről ismert Audi esetében furcsálltuk volna a kidolgozási hibát vagy a gyors anyagfáradást. Mint kiderült, erről szó sem volt. Az autót korábban használók egyike a szájából kikerült szotyolahéjjal (!!! ) tömte tele a pohártartót. Némi feszegetés árán sikerült kinyitni az italtartót, majd a zéróhoz közelítő kulturáltságra való nyomokat eltakarítva tökéletesen működött a finoman és ötletesen megvalósított szerkezet. Kimondottan stramm az ülések tömése, méretük magas utasoknak is jó. Kényelmük hosszú távokra is megfelelő.

Audi a2 hibák vs

Lépésről lépésre érett be a formája a fejemben. Amikor az ezredfordulón megjelent, még nem nagyon érdekelt, hiszen irtózatosan drága volt, meg semmi GTI-jelleget nem tartalmazott. Most viszont megláttam a telepen 1, 6 millióért, és hatalmasat dobbant a szívem. A takarékosságra hangolt 3L verzió légellenállási együtthatója 0, 25 volt Régóta szemezek vele. Nincs rá szükségem, legalábbis megideologizálni még nem tudtam, miért kell. Vagy legalábbis nem tűnt erős érvnek a környezetvédelem, nevezetesen hogy a V8-as Cougar és a V6-os Tehén, meg a két motor mellé kéne egy kisebb fogyasztású autó is. A Tehenet amúgy is lehetetlen volna eladni, de ha mondjuk ne adj' isten a teremgarázsban rázuhanna egy meteor, már valószínűleg nem egy másik Tehenet vennék. Hanem – jelen állás szerint – egy Audi A2-est. Végül megszületett a zseniális elgondolás: veszek egy A2-est, lehetőleg valami hibás fényezésűt, lehomokszóratom, és már kész is a nagyvárosi DeLorean. Széles körben, Csikóstól Karottáig terjesztettem az elgondolást, és mindenki támogatta.

A két hiba közül a középkonzolon található kijelző fényerejének csökkenése a bosszantóbb

Saját tömeg: 895 kg-tól. Megengedett össztömeg: 1380 kg. Üzemanyagtartály: 34 l. Hossz: 3826 mm, Szélesség: 1673 mm, Magasság: 1553 mm, Tengelytáv: 2405 mm, Nyomtáv elöl: 1462 mm, Nyomtáv hátul: 1427 mm, Belső szélesség elöl: 1382 mm, Belső szélesség hátul: 1365 mm, Belmagasság elöl: 1035 mm, Belmagasság hátul: 900 mm, Lábhelyméret: 450-670 mm, Elülső ülőlap: 520 mm, Hátsó ülőlap: 475 mm, Üléstér: 110-348 mm, Csomagtér: 390-1085 l, Gumik: 185/50 R 16 (Dunlop SR Sport 9000) Menetteljesítmények Gyorsulás (0-100 km/h): 12, 0 s, Végsebesség: 173 km/h. Fogyasztás (EU) város: 8, 2 l/100 km, városon kívül: 4, 7 l/100 km, vegyes: 6, 0 l/100 km, Tesztátlag: 9, 0 l/100 km km* * Saját mérés (zömében városban), egy személlyel, 22-30 Celsius-fok hőmérsékleten. A szériakivitel érdemleges tartozékai Szervokormány, két első légzsák, négy hárompontos biztonsági öv (kettő övfeszítővel és erőhatárolóval), négy fejtámla, ködfény hátul, harmadik féklámpa, elektromosan állítható és fűthető visszapillantó tükrök, blokkolás-, kipörgés- és kitörésgátló, hővédő üvegezés, belső keringetés pollenszűrővel, két irányban állítható kormányoszlop, központi zár, rádió-előkészítés, indításgátló.

Audi a2 hibák model

11. 08-án Ha ön írta, adja meg az emailcimet, amit megadott, amikor irta az ítéletet.

 1. Waberer's részvény árfolyam
 2. Audi a2 hibák 2017
 3. Spar mester utca
 4. Korosan is szinte hibátlan - Audi A5 Coupé használtteszt - Autónavigátor.hu
 5. Hogyan lehet szerelmessé tenni egy férfit, akinek nehezen jönnek az érzései?
 6. Audi a2 hibák class
 7. Audi a2 hibák vs
 8. Coca cola zero nyereményjáték
 9. Angry birds star wars társasjáték »–› ÁrGép
 10. Matek feladatok 2. osztály online
 11. Can busz

130km/h tempót, de a fölött kifullad. Onnan már csak vergődés van. El kell ismerni nem egy erőgép. A váltója 5 fokozatú triptronic. Két állású, van egy ECO üzemmód rajta és van a normál, ezért különböző módon válthatunk vele. Nézzük a normált. Ilyenkor váltások elött hagyja, hogy a motor magasabb fordulatszámba menjen fel ezzel segítve a dinamikusabb mozgást, gyorsítást. Ilyenkor a kicsike városban benyeli az 5 litert is. Az ECO mód más tészta. (Kopasz, egybe nyakú adrenalintól felturbózott manusok ugorják ezt a részt, mert számukra horror következik) Egyszerűen öreguras! A váltások mindig 2000-es fordulat alatt történnek és viszonylag lassan. A kigyorsítások lassúak, komótosak, de érdekes, hogy a városi dugóban ez fel sem tűnik. Ráadásul piros lámpa elötti állásnál a motor kikapcsol 2 másodperc után, majd amikor zöldre vált a fékről lelépve szépen újraindít és mehetünk tovább. Mindezzel a komotós és ki-be kapcsolós ECO móddal 4, 0 - 4, 2 literes fogyasztás tudok elérni a városban, ami nagy szó a budapesti közlekedési helyzeteket figyelembe véve.

Elmegy a hang lelki okai