1. Ecotec pro kondenzációs kombi fali gázkazán lyrics
  2. Ecotec pro kondenzációs kombi fali gázkazán 1

A platinaszínű márkajelzés minden új ecoTEC készüléken azt mutatja, hogy ez a termék a Vaillant termékcsalád tagja. A modern kondenzációs technikának köszönhetően, amely az égéstermék vízgőzének hőmennyiségét is hasznosítja, az ecoTEC 109% szabványos éves hatásfokot (H), melegvíz üzemben pedig kiemelkedően magas 104%-ot ér el. Ennek köszönhetően a hagyományos működésű fűtési hőtermelőkhöz képest akár 30% tartós energiamegtakarítás is elérhető. A gázüzemű, kondenzációs Vaillant ecoTEC készülékek ugyanolyan egyszerűen kezelhetők mint a legtöbb mobiltelefon. A hőszükségletek gombnyomásra vagy egy egyszerű forgatással teljesíthetők, így a meleg víz addig folyik ameddig Ön azt szeretné. Az eBUS kommunikációnak köszönhetően a szabályozás - akár később is - modulárisan bővíthető. Az új ecoTEC készülékkel a gázfűtés zöldebb. A környezetterhelés már a kondenzációs működéssel és az optimális modulációval is csökkenthető, azonban a még környezetbarátabb fűtés biztosításához biogázzal kevert földgázt is használhat.

Ecotec pro kondenzációs kombi fali gázkazán lyrics

  • Maccabi európa játékok 2019
  • EcoTEC plus kondenzációs fali gázkazán - ErP-ready - Vaillant
  • Ecotec pro kondenzációs kombi fali gázkazán engine
  • Vaillant ecoTEC Pro VUW INT II 236/5-3 A kombi kondenzációs gázkazán EU ERP
  • Ecotec pro kondenzációs kombi fali gázkazán 1

Tetőtérben, emeleten, pincében, lakásokban, családi és ikerházakban valamint különböző épületekben (pl. : irodaház, hivatali és szolgáltató épület, ipari üzem) önállóan vagy kaszkádrendszerbe kötve telepíthetők. Az ecoTEC sorozatot német mérnökök fejlesztették azoknak a Vaillant ügyfeleknek a világon, akik hatékonyan és egyszerűen szeretnének fűteni. Hatékony és megbízható - egyszerűen bárhol alkalmazható Az ecoTEC pro készülék egyenletesen biztosítja a háztartás fűtését. Ez a hosszútávon is jellemző megbízhatóság a következő jellemzőknek köszönhető. Biztonság és tartósság Az ecoTEC pro készülékek kettős fagyvédelemmel rendelkeznek, így télen is megbízhatóan üzemelnek mind fűtési, mind pedig melegvíz-készítési üzemben. Ezen kívül az ecoTEC pro komfortbiztosítással van felszerelve, mert minden, az optimális feltételtől eltérő változást azonnal felismer, és az üzemet ennek megfelelően automatikusan módosítja. Így a hőellátás a készülék elektromos komponenseinek problémája esetén sem szakad meg, amelyhez a szivattyú letapadás elleni funkciója kiegészítő védelemként szolgál.

Az új, elektronikusan szabályozott, energiatakarékos szivattyú az áramfelvétel tekintetében különösen takarékos, amihez a módosított elektromos alkotóelemek is hozzájárulnak. Ez a megtakarítás az egyfokozatú szivattyúkhoz képest kb. 3000 óra tévénézés vagy 180 óra porszívózás energiafogyasztásának felel meg. Ugyanilyen takarékos az elektromos panel is, mert az átdolgozott felépítésnek köszönhetően a készenléti energiafelhasználás értéke szinte nem is mérhető. Melegvíz teljesítmény A használati melegvíz készítése során az ecoTEC belső teljesítménytartalékait aktiválja: az Aqua-Power-Plus funkció segítségével a használatimelegvíz-készítés alatt a készülék a névleges értéknél akár 10%-kal több teljesítményt képes leadni. Ennek köszönhetően nem kell a magasabb melegvíz komfort miatt nagyobb teljesítményű készüléket választani. ecoTEC pro – egyszerűen komplett A bevált ecoTEC pro bázis készülék a költség-optimalizált beruházások ideális megoldása. Ez a hőtermelő különösen egyszerű és kompakt, ráadásul komfortos melegvíz teljesítményt nyújt.

A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Ecotec pro kondenzációs kombi fali gázkazán 1

Modern fűtési és melegvíz-készítő megoldás, letisztult formában Főbb tulajdonságok: 100%-os Vaillant minőség a legjobb komfort elérésére Magas energia- és költségmegtakarítási potenciál... 264 990 Ft-tól 24 ajánlat Az Árukereső is megrendelhető 315 490 Ft-tól 23 ajánlat Gyártó: Vaillant Modell: ecoTEC Pro VUW INT II 236/5-3 Leírás: Vaillant ecoTEC pro VUW INT II 236/5-3 kondenzációs kombi gázkészülék. Az ecoTEC készülékek új generációja most... 324 980 Ft-tól 18 ajánlat Gyártó: Vaillant Modell: ecoTEC plus VUW INT II 246/5-5 Leírás: Vaillant ecoTEC plus VUW INT II 246/5-5 kondenzációs kombi gázkészülék.

A tartalék következtében a gyorsan felfűthető nemesacél lemezes hőcserélőből áthidalható az időtartam, amely az átfolyós rendszerű kombi készülékeknél a kívánt melegvíz-hőmérséklet eléréséhez szükséges. Így a gázüzemű kombi kazán várakozási idő nélkül ad melegvizet állandó kifolyási hőmérséklettel a zuhany- és a kádtöltő csap számára. Kiegészítésként a kívánt hőmérséklet 35 és 65 ºC között fokozatmentesen előre beállítható.

: irodaház, hivatali és szolgáltató épület, ipari üzem) önállóan vagy kaszkádrendszerbe kötve telepíthetők. Az ecoTEC sorozatot német mérnökök fejlesztették azoknak a Vaillant ügyfeleknek a világon, akik hatékonyan és egyszerűen szeretnének fűteni. A bevált ecoTEC pro bázis készülék a kisebb hőszükségletek ideális megoldása. Ez a hőtermelő különösen egyszerű és kompakt, ráadásul kiemelkedő melegvíz teljesítményt nyújt. Kiváló minőségét az ecoTEC pro most új külsővel és megújult műszaki tartalommal bizonyítja. Automatikus égésszabályozása, pneumatikus gáz/levegő keverése és automatikus kétfokozatú szivattyúja a nagyobb energiahatékonyságot szolgálja. Az új készülékkoncepció és a háttérvilágított képernyővel ellátott új kezelőfelület, valamint az egyszerű kijelzések mind a kezelést, mind pedig a beüzemelést és a karbantartást most még könnyebbé teszik. A kompakt ecoTEC készülékek új megjelenése egyszerűen szembeötlő. A kiváló minőségű friss és időtálló fehér burkolat a legmagasabb igényeket is teljesíti, így a lakáson belül mindenütt jól mutat.

Hazánkban 1904 óta kaphatók a termékei, a budapesti mellett pedig hát vidéki márkaszerviz is üzemel. Vaillant kazán termékek A Vaillant kondenzációs kazán termékek jellemzik leginkább, szinte minden fűtőipari készülékük energiatakarékos és gazdaságos kialakítással bír. Egyik legnépszerűbb termékük, az ecoTEC plus fali készülék is ebbe a kategóriába tartozik. Kialakítása kompakt, ugyanakkor működtethető több másik berendezéssel együtt, így tökéletesen illeszkedik társasházak vagy ipari létesítmények rendszereibe. A Vaillant kondenzációs gázkazán általában is csekély helyigényű és tetszés szerint bővíthető. A cég legtöbb terméke már falra szerelhető, de minden igény kielégítése érdekében létezik álló berendezés is. A Vaillant kondenzációs kombi kazán termékeket is gyárt, ezek viszonylagosan szintén szűk helyigényűek, melyek kialakításában mind az Európai Uniós, mind a hazai irányelveket figyelembe vették. A cég tisztes korát jelzi, hogy mikor új terméket vezetnek be, igyekeznek a csereszabatos kialakításra.

  1. Konyha berendezés tervezése
  2. 7 éves horoszkóp
  3. Indesit mosógép nem kapcsol be
  4. Koreai autó
Lorántffy zsuzsanna általános iskola