az én világrendemben kétfajta telefon van. Az egyik, ami az enyém (otthoni vezetékes, sajét mobil), a másik ami nem az enyém (céges telefon, valaki más ott felejtett telefonja stb. ). Az első kategóriába tartozó telefonoknál a hívó vagy tudja, hogy kit hív, vagy semmi köze hozzá. Legalábbis addig, amíg ő nem mutatkozik be, addig semmi. Ilyen telefonnál ha nem tudom ki hív, akkor "Igen? " v. "Tessék? ", ha tudom ki az (mert látom a kijelzőn), akkor meg személyre szólóan üdvözlöm. A második kategóríába tartozó telefonoknál bemutatkozom. cégesnél: [cégnév], [saját nevem], [üdvözlés] Minden más esetben saját név és üdvözlés. Egyébként a kedvencem a következő párbeszéd volt a témában: (céges telefont vettem fel) -[cégnév], [saját név], Jó napot kívánok! -A döntéshozóval szeretnék beszélni! -Milyen ügyben keresi a döntéshozót? -Ön döntéshozó? -Igen, én olyan döntéseket hozok, hogy ki beszélhet a döntéshozóval. -Velem egy telefonos ne szórakozzon! -Ezt benézted! Tervezőmérnök. Viszont hallásra!

Ne vedd fel ha ez a szám hiv test

Több forrásból is befutott hozzánk a hír, többek között Facebookon is elküldtétek nekünk, hogy mostanában többen kaptak hívást +3650-es körzetszámmal ellátott számról, amin egy ismeretlen női vagy férfi hang közöl valótlan információkat. Volt akit azzal kerestek meg, hogy nem fizette be a gyorshajtásért kiküldött bírságot, de akadt olyan is, akivel azt közölték, hogy autójával összetörtek egy másik autót. Ezeket a "poénokat" állítólag egy telefonos applikáción keresztül lehet megrendelni, ahol a magukat viccesnek gondoló átverők egy listából választhatják ki az előre definiált átverés szövegét, majd megadják az áldozat telefonszámát, az applikáció pedig tárcsáz és rögzíti a hívást, majd elküldi a felvételt a megrendelőnek. Olyan is volt, akit azzal vádoltak meg, hogy feljelentést tesznek ellene, mert túl hangosan ugat a kutyája, vagy tudják, hogy megcsalja a feleségét. A vicc az egészben, hogy napi egy átverés ingyenes, de ezt követően pénzt kér érte a program. Kinek éri meg fizetni ezért?

A legjobb, ha fel sem veszed vagy letiltod az ilyen 50-es számot. A tartalom a hirdetés után folytatódik Egy kattintás, és nem maradsz le a kerület híreiről:

  1. Ne vedd fel ha ez a szám hit counter
  2. Ne vedd fel ha ez a szám hív 2
  3. Ne vedd fel ha ez a szám hív mean
  4. Ez money pawn omaha ne
  5. Itt a legújabb csalás: ha erről a számról hívnak, ne vedd fel! - Privátbankár.hu
  6. Zene letöltés telora

2009. jan 27. 4:00 1 MAGYARORSZÁG — Ne hívjuk vissza a 44-es országkódú, ismeretlen számokat, de legjobb ha fel sem vesszük az ilyen hívásokat, különben a gatyánk is rámehet a számlára. A gyanús telefonszám a 447822322018, de az utolsó két számjegy változhat. Ilyen számról telefonálnak a csalók, az utolsó két számjegy változhat. – Olyan sokan kérdezik tőlünk, hogy kié ez a szám, hogy már kívülről tudjuk. Minden esetben azt tanácsoljuk a hozzánk fordulóknak, hogy semmiképp se hívják vissza, mert emelt díjas – mondták a nemzetközi tudakozó diszpécserei a Blikknek. – El nem tudom képzelni, hogy hívásfogadással emelt díjas szolgáltatást számlázzanak bárkinek is. De emlékszem olyan távközlési csalásokra, amikre azt mondták a szakemberek, hogy képtelenség, aztán végül kiderült, a csalóknak mégis sikerült – reagált a hírre Márton György, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szóvivője. Ezért a szóvivő azt tanácsolta mindenkinek, hogy ne hívjon vissza ismeretlen külföldi számokat. – Akkor sem, ha csak egy külföldi mobilszámról van szó.

Pályázatfigyelő Ma, 10:00-kor Ezt kaptuk Balatonon tejfölös, lángos néven. Jól látja, az ott tejfö... l akar lenni! Azt viszont, hogy mennyibe került nem fogod elhinni! Én sem hittem a szememnek >>> A cikk a hozzászólásoknál olvasható! Továbbiak

Szóval mondani nem szeretne semmit de azért fáradhatatlanul hív. Hétvégén nem, de hétköznap van hogy mindennap változó időben, van hogy 6 után is.. este. Esetleg van még valaki aki ugyanevvel a problémával küzd mostanság?? Letiltottam már, de attol látom hogy megint hívott.. Sziasztok. Nem tudom jár e még erre valaki mostanában, mert úgy látom évek óta nincs mozgás. nekem az avast vírusírtó van telepítve a telefonomra, ennek van hívás letiltás menüje:) én döntöm el kinek a hívását fogadom és kiét nem. akiét nem / rejtet számról hívók tiltó listán van nekem is /, de sajnos elég kellemetlen volt ez amikor a szívUh. áról hívott az asszisztens a kórházi számról ami ugye rejtet szá jó is meg nem is mert esetlegesen olyan esetben hívnak ami akár életet is menthet/ne, de pont a zaklatók miatt tiltva van a rejtett szám. Ne vedd fel, egszer úgyis megunja. Bizonyos cégeknél hiába veszi fel a listára, rejtett marad a szám. Kérd el tőlük a céges telefonszámukat, és vedd fel őket a mobilod híváslistájá az egész.

Egy újfajta bűncselekményre hívja fel a figyelmet a rendőrség. "Európában már több ilyen történt, sajnos hozzánk is eljött. A bűncselekmény folyamata a következő: a mobiltelefon kijelzőjén megjelenik egy nem fogadott hívás. Erre az értesítésre sor kerülhet anélkül is, hogy a telefon megcsörrenjen. A mobiltelefon-tulajdonos, miután megnézte, hogy milyen számról van szó, és ha a hívószámok a következők: +39., +390., +391., +392., +393., +394., (ebben a konkrét esetben +393193260045 +393193260045 szám volt), és mindjárt kitörli a számot, abban az esetben további következménye nem lesz, de ha felhívja ezt a számot, a bűnözők áldozatává válik. A konkrét esetben a mobiltelefon tulajdonosa jelentkezett az említett számra, és ezzel az egy hívással több mint 2. 000 EURO-s (600 ezer forintos) költsége keletkezett. Ugyanis ha jelentkezünk ezekre a számokra, nincs lehetőség rá, hogy megszakítsuk a vonalat, s óriási költségek keletkezhetnek a telefonszámlánkon. " -hívja fel a figyelmet Kuti Erika rendőr őrnagy.

Átverés! Vigyázzatok! Aki a Windows Live Messenger-t használja az msn-hez, a lap alján időnkéntmegjelenik egy egy nagy átverés!!!!! Ha rákattintasz és megcsinálod a feladatot, a telefonszámodat fogja kérni "aválasz" megküldésé itt megadod a számodat, és a tovább gombra kattintasz, kapsz egy a pillanatban 1. 080, - forintot (Ezernyolcvan forintot) levonnak akártyádról, előfizetésedről! Innen kezdve az IQ-tesztről már szó sincs, hanem tagja lettél a "dadaklubnak", és ami a legszörnyűbb: HETENTE le fog vonni újabb 1. 080, -forintokat a rendszer, egészen addig, amíg ki nem lépsz a dadából, de kilépni sem egyszerű, mert a honlapon nincs ilyen opció, hanem egytelefon-automatát hívogathatsz munkaidőóval ez a jelenlegi egyik LEGNAGYOBB CSALÁS, amely kimondottan a diákságotcélozza! Kedves Ismerősök! Szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, hogy megjelent egy kalóztelefonszám, amely a következő számjegyekkel kezdődik: vegyétek fel a telefont, ha ilyen számról van hívásotok, és ne hívjátokvissza, mert alkalmanként ez kb.

  1. Babakötvény kalkulátor 2012 relatif
  2. Fürdőruha olcsón online
Magyarország görögország távolság busszal