Ilyenkor bedobom a csodafegyveremet, Klárikát. Ő egy kislány energikusságával énekel el addig pár dalt, amíg én iszom egy picit, ülök, pihenek. Mikor már jobban érzem ma­gam, visszatérek a színpadra, mintha mi sem történt volna. Az én koromban már rá kell készülni egy-egy hétvégére, a koncertek előtti napon szó szerint semmit sem csinálunk Klárikával" – mondta Korda György. ()

Korda györgy 2019 photos

Tisztelt Ügyfelünk! Mint a legtöbb weboldal, a is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom. Hozzájárulok

Korda györgy 2019 date

Korda György, a tőle megszokott eleganciával válaszolt az őt megfenyegető Mészáros Lőrincnek - 2220

A színpadon lett rosszul Korda György | Bumm.sk

  • Korda györgy 2019 pictures
  • Korda györgy 2012.html
  • Árokásó – Wikiszótár
  • Korda györgy 2019 photos
  • György buzsáki
  • Korda György: Magyarnak lenni csodálatos | Lokál
  • Korda györgy 2019 news

Gyászol Korda György: Elvesztette egyik legjobb barátját .... | Ötpercpihenő

Korda György pályafutása 60. jubileumi évfordulóját is ünnepelte, amelyre a miniszterelnök levelében is kitért, a jövőre nézve pedig jó egészséget és "kártyázásban, éneklésben egyaránt bővelkedő éveket" kívánt. A miniszterelnök jókívánságait Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott adta át az előadóművésznek a születésnapján.

, 2019. 10. 03. 07:00 80 éves korában elhunyt minden idők legnagyobb cseh énekese, Karel Gott. Pályatársát, jó barátját, Korda Györgyöt a hír teljesen letaglózta. Könnyek közt kérdezte a Lokáltól: "Mi van, ha már nekem sincs sok hátra? " Korda György (Fotó: Máté Krisztián) – Tudtam, hogy beteg, de a halálára nem voltam felkészülve – kezdte a Lokálnak Korda György. – Bíztam a gyógyulásában, nemrég egy közös duettet is énekelt a kislányával, azt hittem, hogy jobban van. Most nagyon fáj a szívem, szörnyű, hogy elment – mondta könnyek között az énekes, aki személyesen is ismerte a legendát, több fesztiválon is egymás után tűzték őket műsorra. – Ő egy fantasztikus ember volt, aki a barátságán és a kedvességén túl egy dallal is megajándékozott. Ez a Lady Carneval, amit ezen túl még nagyobb becsben fogok tartani – árulta el Gyuri bácsi, aki noha orvosai szerint kitűnő egészségnek örvend, barátja halálhíre mégis kétségbe ejtette. – Nagyobb turnék előtt mindig elmegyek egy kontrollvizsgálatra, csak így tudok nyugodt szívvel útnak indulni.

Samsung okosóra telefonálásra