-18% Cikkszám Cikksz. BioCo2751 A készítmény - a porított őrleményekkel szemben - a Ginkgo biloba értékes, hatóanyagokra standardizált kivonatát tartalmazza magas, tablettánként 120 mg-os mennyiségben. -14% BioCo440 A Ginkgo Biloba mellett a készítmény 1000 mg lecitint tartalmaz, melynek fogyasztása hozzájárulhat az agy és az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához -15% A Ginkgo Bilobát a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A Ginkgo Biloba hozzájárul a normál mentális és kognitív funkciókhoz. Ez a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a (28, 8mg) flavon glikozid, és 6% (7, 2mg) terpén lakton. -8% A ginkgo biloba hozzájárul a megfelelő agyi vérkeringés fenntartásához. A magnézium az idegrendszer megfelelő működését, a Cink a normál szellemi működés fenntartását támogatja. -13% A ginkgo biloba hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet.

Ginkgo biloba kapszula supplements

Ez a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonat ot tartalmaz, melynek 24%-a (28, 8mg) flavon glikozid, és 6% (7, 2mg) terpén lakton. A Flavon-glikozid és a terpén-lakton a levél aktív összetevői! Amikor Ginkgo Biloba terméket vásárol, mindenképp nézze meg a termék címkén a hatóanyag-tartalmat! A Ginkgo készítmények ezeknek az összetevőknek köszönhetik jótékony hatásukat! A Vitaking Ginkgo Biloba Fotre flavon glikozid tartalma 28. 8 mg, és terpén lakton tartalma 7, 2 mg kapszulánként. A páfrányfenyő levelei kétkaréjúak, innen származik latin neve is: biloba. A loba latinul "lebeny-t jelent. Fogyasztását az idősebb korosztálynak ajánljuk, illetve azoknak, akik szellemi munkát végeznek, esetleg vizsgaidőszakra készülnek. Hogyan segít a Ginkgo Biloba? A Ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához. Segíthet lassítani a korral járó memória csökkenést és megőrizni a kognitív funkciókat (kognitív jelentése: a gondolkodáson alapuló) Fokozza a kognitív teljesítményt Segít fenntartani a kognitív funkciókat Segít fenntartani a mentális jólétet Segíthet a memória a korral járó csökkenésének megállításában, és segíthet megőrizni a kognitív funkciókat.

 • Ejjel-Nappal Budapest Bori a strandon - indavideo.hu
 • Gingko biloba - Egészségpláza webáruház
 • Ginkgo biloba kapszula
 • Laminált padló vágása mivel
 • A Tiltott Sziget társasjáték
 • Román magyar fordítás
 • Ginkgo biloba kapszula effects
 • Ginkgo biloba kapszula tea
 • Ginkgo biloba kapszula vélemények
 • Ginkgo biloba kapszula mire jó
 • Telenor - csomor

Főoldal Növények, gyógynövények Ginkgo biloba Vitakingׅ Ginkgo Biloba 120 mg kapszula 60 db Ugrás az értékelésekhez Cikkszám: VK659 Gyártó: Vitaking Kft. 1 990 Ft 2 350 Ft A Ginkgo Bilobát a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A Ginkgo Biloba hozzájárul a normál mentális és kognitív funkciókhoz. Ez a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a (28, 8mg) flavon glikozid, és 6% (7, 2mg) terpén lakton. Részletes leírás és specifikáció Központi raktár Rendelésre A Ginkgo Biloba, más néven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A ginkgo fát a hagyományos kínai orvoslás és a népi gyógyászat ősidők óta használja. Kínában a magját 5000 éve használják a népi gyógyászatban. A áltermését, "gyümölcsét" a kínaiak csemegeként is fogyasztják. A ginkgo készítmények összetevőit az ősi páfrányfenyő legyező alakú leveléből vonják ki.

Samsung okosóra telefonálásra