07 17 ez is leült rendesen. senki nem dicsexik? gondolom panasz sincs. manyi. 52 2012. 07 16 Szeretném a segitségedet külön megkérni és egy ajánlást hogy Budapesten holl kapnánk egy okj-autófényezö tanfolyamot amivel érvényesülni is fogunk nem a fiokban tartsuk majd és az egész ne legyen pénz kidobás. Tisztelettel várom a választ. Előzmény: dokie33 (15) dokie33 2012. 05. 11 15 OKJ-s képzésekre való jelentkezés előtt érdemes felkeresni a oldalát, ahol több mint 40 oktatási intézmény, több száz ajánlata közül válogathattok. Az OKJ-s képzésekre vonatkozó ajánlatokat egymással egyszerűen összevethetitek a képzés költsége, időtartama és városa szerint is. Az oktatási portálon egyébként nem csak OKJ-s tanfolyamok és képzések között válogathattok, számos más kategóriában is érdemes a kínálatot átböngészni, mint pl. : szakmai képzések, továbbképzések, informatikai képzések, de találhattok akár hobbi tanfolyamokat is. Amennyiben nem tudtok dönteni, vagy kérdésetek lenne, keressétek bátran ügyfélszolgálatunkat.

Logisztikai ügyintéző fórum debrecen

Sziasztok! Szeretném felvenni olyanokkal a kapcsolatot akik az OKJ-s Logisztikai ügyintéző tanfolyamot végzik vagy esetleg már a közeljövőben fognak végezni és a következő szóbeli tételsorhoz tartoznak: 0118-06 Áruterítés 0117-06 Veszélyes áruk tárolásának szállításának követelményei 0061-06/3 Ügyviteli, irodatechnikai, kommunikációs ismeretek 0061-06/2 Ügyviteli, irodatechnikai, kommunikációs ismeretek 0062-06 Marketing és PR alapismeretek 0119-06 Az anyagbeszerző munkakör követelményei 0391-06 Logisztikai ügyintéző speciális feladatai

Minden jog fenntartva © 2020, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Akár a másik kettő szakmával akár egyébbel kapcsolatban. Előzmény: ragyás (3) 3 És mennyibe kerül egy félév? Amúgy se rendszerinfrmatikusként, se a többi tanfolyam elvégzés után nem fogsz tudni majd elhelyezkedni, az tutkó. Csak a pénzed költöd. Előzmény: FOCUS (2) 2 Mindenképpen olyanra gondoltam, ami érdekel, illetve a tantárgyak többsége nem érdektelen (esetleg van némi közöm már hozzá), ezután a képzési időt veszem figyelmebe, valamint a szakmában való elhelyezkedés esélyeit, kondicióit. Most a következő hármat néztem: - Rendszerinformatikus - Nemzetközi számítástechnikai és logisztikai manager - Irodavezető Előzmény: Mallory (0) 0 10-nél biztos több szakmában lehet OKJ-s képesítést szerezni. Te milyen szakterületre gondolsz? (Figyelem: a 10 tartalmaz egy 0-t!!! ;)) Előzmény: FOCUS (-) Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!

Szia, Én 10 évvel ezelőtt végeztem ilyet, még soha nem volt hasznomra. Ha szállítmányozásban akarsz elhelyezkedni, akkor az alapvető angol mellé érdemes egy második nyelvet is megtanulni. A logisztikával elhelyezkedhetsz multiknál raktározás, termelés szervezés területén. Szerintem akkor ér valamit ha nyelvtudással párosul és nemzetközileg elfogadott. Érdemes veszélyes anyag szállítására is elvégezni. Azzal valószínűleg jobban lehet keresni. Sziasztok! Van itt olyan, aki logisztikai és szállítmányozási ügyintéző munkakörben dolgozik, vagy ilyen tanfolyamot végzett? Mi a véleményetek róla? Megéri elvégezni? További ajánlott fórumok: TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél? Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam Akik pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamot végeztek Banki ügyintéző tanfolyamot hol lehet elvégezni? Logisztikai ügyintéző-angol. Akik jártak már ilyen (v csak külön logisztika) tanfolyamra, milyen volt a felvételi?

miért elégedsz meg ilyen gagyi papírokkal? Előzmény: FOCUS (6) Mallory 7 Én '95-ben szereztem (felsőfokú) programozói végzettséget a SZÁMALK-nál (nem is OKJ-s papírt adtak akkor, hanem valami mást). El tudtam vele helyezkedni. Gyakorlatilag teljes értékű képzettségként/szakmaként el tudtam fogadtatni. 6 Köszönöm, hogy írtál. Nálam a tudásszomj dominál, mivel megfelelő állásom van most is. Kicsit cikisnek érzem a heti 4 délutánt a suliba járáshoz meló után, de ezt a 3 félévet ki fogom bírni... Az irodavezetői képzéssel kapcsolatban hozzád hasonlóan nekem is olyan "semmilyen" érzésem van. A rendszerinformatika pedig leginkább olyanoknak való, akik ezer éve piszkálják komoly szinten a gépet (nekik már tanulniuk sem kell szinte) és ilyenből csak az ismerettségi körömböl van vagy egy tucat. Erősen hajlok a logisztikai manager képzés felé, érdekesnek tűnő tantárgyakkal. (pl. közlekedési földrajz) Ha téged is érdekel, gyere tanulni! :) Előzmény: Vica78 (5) Vica78 2003. 01 5 Én '98-ban végeztem el a Vámügyintéző felsőfokú tanfolyamot a Trainex Üzleti Iskolában.

Nekem senki ne mondja, hogy egy emeltszintű 8 hónapos OKJ-val mekkora lehetőségek vannak... Kb. Pénzlehúzás... az megy. Mindegy, keresek valami melót, és mellette autodidakta módon megtanulok programozni, a logisztikai ügyintéző OKJ meg nagy valószínűséggel megy a levesbe...

  1. Streamlabs obs beállítása
  2. Betegszoba.hu | Orvosi szoba
  3. Logisztikai ügyintéző forum www
  4. Logisztikai ügyintéző - Gyakori kérdések
  5. OkJs képzések, tapasztalatok, vélemé - Index Fórum
  6. Logisztikai ügyintéző forum forum

Én írtam ehhez a kérdéshez, és privátban a többieknek. Az utolsónak igaza van. Sajnos ez a szomorú valóság. Én megkaptam a bizonyítványt, de tényleg egy vicc az egész, nem találok egy állást, amit be lehetne tölteni vele. A szüleim mondják, nem baj, örüljek, hogy megvan, elmegyek raktári segédmunkásnak, beleírom CV-be hogy van ilyen végzettségem, és majd később lehet feljebb fokoznak. Na ja... Kezdjük ott, az ember nem azért végzi el, hogy 8 általános végzettséggel betölthető állást töltsön be. Meg miért fokoznának feljebb? Mi a garancia rá...? Kb. semmi. Szerintem munkahelyeken is vicc számba megy ez a végzettség. Én még valamennyire bíztattam itt az embereket, de a maradék lelkesedésem is elszállt. Nem érdekel ki mit mond, hogy megy a logisztika, meg el lehet vele helyezkedni, ha én nem tudok... Állások így, ezzel a végzettséggel kilőve... Talán egyetemi FOSZK-al el lehet érni valamit, ha az ember gyakornokoskodik végig alatta, és szerez tapasztalatot. Őszintén, szerintem ha nem diplomázik az ember, más lehetőség nincs.

Az egyik vizsgámra nem tudtam elmenni, de szerencsém volt, mert nagyon gyakran szerveznek vizsgát, így a következő hónapban tudtam is pótolni. Azóta már megszereztem az okj-s bizit is és kis pihenés után megyek tovább mérlegképes könyvelőre. Törölt nick 2017. 12. 19 21 Villanyszerlő okj-s képzés érdekelne, tudtok ilyet? Érdekel pályázati út, de a munkalehetőség is. EFEB-logisztika 2017. 09. 09 20 Szia Fanni Én most kezdem a logisztikai tanfolyamot. Esetleg meglennének még a jegyzetek, vagy már túladtál rajta? Előre is köszi Előzmény: Fanni233 (18) kingbid 2015. 24 19 Én a Focus Oktatóközpont ról tudok hasonló jókat mondani. Szakácsként végeztem és maximálisan elégedett voltam a színvonallal és a képzés árával is. Fanni233 2015. 01. 26 18 Jelenleg úgy tűnik sikerült elhelyezkednem, úgyhogy most nagy az izgalom:):) A képzés úgy gondolom, nagyon jó volt, a tanárok egyértelműen és érthetően magyaráztak. Bár a vizsgán ezt ki is kérdezték, ezzel nincs is baj - végül is meg kell követelni amit tanítottak:) Azért elsőre sikerült minden, mert nagyon jó kis jegyzeteket is kaptunk úgyhogy remélem a munka is így fog menni:D nézek 2014.

Hope2020 2020. 06. 16 0 0 29 Kedves Hanna! Én most szeretnék ide jelentkezni a pénzügyi szakra. Feltudnám venni veled a kapcsolatot? Inci Előzmény: Hanna Kiss (25) Andi171 2020. 04. 06 28 Köszönöm a válaszod, azt hiszem, belevágok:) Úgy kipróbálnám ezt a távoktatásos képzést, és az ingatlanos szakmát már régóta fontolgatom. Előzmény: bozvai (27) bozvai 2020. 03 27 Szia! Én jártam az EFEB-hez online tanfolyamra és teljesen elégedett voltam. Munka mellett nem tudtam volna bejárni a tantermi képzésre, ezért választottam őket. A teljes tananyagot megkaptuk tesztekkel gyakorló feladatokkal, videókkal kiegészítve. Az OKJ-s vizsgán együtt voltunk a tantermisekkel és nekem még úgy is tűnt, hogy nekünk jobban is ment a vizsga. Üdv. Péter 2020. 03. 27 26 Jó napot:) Egy ideje fontolgatom az ingatlanközvetítő képzés elvégzését távoktatásban (amiből lehet, hogy most pont több is lesz, lévén egyelőre csak így lehet oktatni, és aki tud így is, az miért ne térne rá most erre), így találtam az EFEB-re.

Halak horoszkóp 2019