Figyelt kérdés Két auto közül szerintetek melyiket vegyem? Ha mondjuk találok mindkettőben jó állapotút, ti melyiket választanátok? 1-1. 2 millio körüli összeget szánok rá. 1/10 anonim válasza: Én csakis Hondát vennék egy egy 1. 8vti-t:D bár szerintem elég nehéz olyat találni ami nincs széthajtva.... főleg annyi pénzből. 2015. aug. 28. 14:43 Hasznos számodra ez a válasz? 2/10 anonim válasza: A Honda izgalmasabb, az Audi stílusosabb. válassz Te, hogy melyik passzol jobban hozzád! 2015. 14:46 Hasznos számodra ez a válasz? 3/10 Koaxk Ábel válasza: Audi A3 veszett jó autó tapasztalatból mondom. 1. 8 Turbo motorral még jól is megy, nekem nem lenne kérdés melyiket vegyem. Ezért mehet a minusz, de szerintem a Civic meg az A3 nagyon nincs egy szinten, itt most nem a teljesítményre gondolok, hanem a presztízsre és a minőségre. 21:06 Hasznos számodra ez a válasz? 4/10 anonim válasza: lehet van presztizs az Audinál, de minőség.... bár a régi a3-as még lehet meg volt csinálva. Japán autók megbízhatóságával semmi nem veszi fel a versenyt, és pl egy 1.

Honda civic láncos vagy szíjas e

Az olvtársunk úgy emlékszem, azt írta, hogy amerikai az elektronikája. Az elhangzott a cikkben, hogy a VW így oldja meg a DRL-jét, érdemes lenne utánanézni, hogy ezt lehet-e adoptálni. Előzmény: CoIie (14705) 14704 Végül is nem butaság ez a DRL megoldásod. Egy H4-es világításnál nyilván a refire kéne bekötni. De továbbra sem tudom, hogy szabályos-e, és mi tanúsítja, hogy a fényerő megfelel-e a szabványnak? Hol lehet utánanézni bővebben a műszaki részleteknek? Írtál erről a DRL-es topicba? Előzmény: CoIie (14691) 2011. 19 14703 Elnézést, de éppen az a jó egy UFO-ban hogy nincs hátsó ablaktörlő! Nálam ez az "1 bit", ami rosszúl áll, MÁR kicsapta a biztosítékot! ;)) Előzmény: bervala (14699) lke 2011. 18 14700 vadiúj sport mesh grill eladó. licitek jöhetnek mailben vagy kérdezhetsz is... Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!

Honda civic láncos vagy szíjas 1

regisztráció bejelentkezés Tisztelt Ügyfelünk! Weboldalunk megújult, az oldal biztonságos használatához kérjük állítson be új jelszót az "Új jelszót kérek" gomb segítségével. Az új jelszavat a kiküldött e-mail segítségével hozhatja létre. A megadott jelszóval már be tud jelentkezni a saját fiókjába. Ha segítségre van szüksége, kérjük hívjon minket. Az új jelszó kérést nem kell kérni minden bejelentkezéskor! Köszönjük! ZS+U Kft. Új jelszót kérek Az ajánlatkéréshez kérjük töltse ki a következő mezőket:

  1. Honda civic láncos vagy szíjas 2015
  2. Honda civic láncos vagy szíjas
  3. Honda civic láncos vagy szíjas 0
  4. Honda civic láncos vagy szíjas city
  5. Szaggatható keksz recept 2
  6. Honda civic láncos vagy szíjas 7
  1. Súlyzós edzés nőknek
  2. Ural m63 eladó for sale
Papp lászló sportaréna kapacitása