1. Iphone 5s nem kapcsol be

iPhone képernyő: Javítva! Tudjuk, hogy stresszes, ha az iPhone nem fogja használnikapcsolja be a képernyőcsere után. Szerencsére, most már ismeri a probléma megoldásához szükséges lépéseket. Köszönjük, hogy olvassa el, és ha problémája merült fel, kommentálja az alábbiakat, és tudassa velünk, hogyan javította ki!

Iphone 5s nem kapcsol be

DFU Visszaállíthatja iPhone-ját A DFU az eszköz firmware frissítése. A DFU visszaállítás törli és újratölti az iPhone szoftverét és a firmware-t. Ez az utolsó lépés, amelyet bármilyen iPhone szoftverrel kapcsolatos probléma teljes kizárása érdekében megtehet. Csakúgy, mint a kemény alaphelyzetbe állítás esetén, az iPhone DFU üzemmódba helyezésének módja az Ön modelljétől függ. DFU visszaállítása iPhone 8, iPhone X, iPhone XS és iPhone XR Villámkábel segítségével csatlakoztassa iPhone-ját egy számítógéphez az iTunes segítségével. Nyomja meg és engedje fel a Hangerő növelése gombot. Nyomja meg és engedje el a Hangerő csökkentése gombot. Tartsa lenyomva a készülék jobb oldalán található oldalsó gombot, amíg a képernyő feketévé nem válik. Amint a képernyő feketévé válik, nyomja meg és tartsa lenyomva a hangerő csökkentő gombot, miközben továbbra is nyomja az oldalsó gombot. Körülbelül öt másodperc múlva engedje el az Alvás / Ébresztés gombot, és tartsa lenyomva a Hangerő csökkentése gombot, amíg az iPhone meg nem jelenik az iTunesban.

Javítási lehetőségek a törött iPhone-jához Az iPhone javítása nagyon nehéz, ezért miáltalában azt javasolja, hogy hagyja, hogy egy szakértő kezelje. Előfordulhat, hogy érdemes visszatérni a vállalathoz, amely helyettesítette a képernyőt, és kérje meg őket, hogy javítsák ki az általuk létrehozott problémát. Ha egyedül próbálta lecserélni a képernyőt, meg kell szabadulnia az új képernyőtől, és vissza kell helyezni a régi képernyőt. Az Apple nem fogja megérinteni az iPhone-t, és a garancián kívüli csere árat nem adja meg, ha az iPhone alkatrészei nem az Apple. Egy másik nagyszerű javítási lehetőség, amelyhez fordulhatPuls. A Puls igény szerint javító cég, amely képzett szakembert küld a küszöbére. A helyszínen javítják iPhone-ját, és életre szóló garanciát adnak a javításra. Kap egy új telefont Néha érdemes megfontolni az a-ra való frissítéstúj telefon. Mehet a webhelyre, és a telefon-összehasonlító eszköz segítségével összehasonlíthatja az összes telefont és minden tervet. Ha úgy dönt, hogy átvált egy új tervre, miközben már dolgozik rajta, sok pénzt takaríthat meg!

  • Mérsékelt ideggyök kompresszió - Neurológiai betegségek
  • Friss választási hírek
  • Iphone nem kapcsol be found
  • 🥇 Az iPhone nem kapcsol be a képernyőcsere után! Itt van a javítás.
  • Iphone 6 nem kapcsol be
  • Iphone 7 nem kapcsol be
  • Iphone nem kapcsol be redirected to the final

Próbáljon megfordítani a csengetés / csendes kapcsolót iPhone oldalán, amely be- és kikapcsolja csengőjét. Ha úgy érzi, hogy rezeg, akkor az azt jelenti, hogy az iPhone be van kapcsolva, és a képernyő megsérült. Ebben az esetben a következő lépés az újbóli behelyezésa kijelző csatlakoztatása az iPhone-on. Nagyon fontos, hogy a képernyőcsere megkezdése előtt húzza ki az akkumulátort, mert a telefonon zajló áram miatt könnyű rövidíteni valamit. Javasoljuk, hogy keressen szakembert erre, hacsak nincs tapasztalata az iPhone telefonok javításában. Segítünk abban, hogy megbízható javítási lehetőségeket találjon a cikk későbbi részében. Sajnos egy másik kérdés, amely ezt a problémát okozhatja, a csapok. A logikai táblán belüli csapok nagyon érzékenyek, és ha meghajolnak, szüksége lehet egy új kijelzőre vagy egy új logikai táblára. Sokszor az emberek által vásárolt csere képernyők nem a legjobb minőségűek, ezért érdemes lehet egy másik csere képernyőt vásárolni, és újra megpróbálni. Sajnos csak egy kis hibás kapcsolódás vesz igénybe jelentős iPhone-problémát!

Éppen most cserélted ki a képernyődet, de most aAz iPhone nem fog bekapcsolni. Frusztráló az, ha az egyik problémát kijavítják, míg a másik felbukkan, de néhány különféle dolgot meg lehet oldani a probléma megoldására. Ebben a cikkben elmagyarázom, mit tehetsz, ha az iPhone nem kapcsol be a képernyőcsere után! Az iPhone alaphelyzetbe állítása Ha az iPhone nem működik megfelelően, néha a ki- és bekapcsoláshoz mindössze annyit kell tennie, hogy a probléma megoldódjon. Mivel a képernyő nem kapcsol be, erősen vissza kell állítania az iPhone újraindítását. Az iPhone alaphelyzetbe állításának módja a modelltől függően változik, így modell szerint bontjuk. Kemény alaphelyzetbe állítás iPhone 8, iPhone X, iPhone XS és iPhone XR esetén Nyomja meg és engedje fel az iPhone bal oldalán található Hangerő-növelő gombot. Nyomja meg és engedje el az iPhone bal oldalán található hangerő csökkentő gombot. Tartsa lenyomva az iPhone jobb oldalán található oldalsó gombot, amíg az Apple logó meg nem jelenik a kijelzőn.

Hard Reset egy iPhone 7 és iPhone 7 Plus Egyidejűleg nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot (Sleep / Wake gomb) és a hangerő csökkentő gombot, amíg az Apple logó meg nem jelenik a képernyő közepén. Hard Reset régebbi telefonokhoz Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot (Sleep / Wake gomb) és a Home gombot egyszerre. Tartsa nyomva mindkét gombot, amíg a képernyő feketévé válik. Engedje el mindkét gombot, amikor megjelenik az Apple logó. Biztonsági másolat készítése iPhone-ról (ha tudsz) Még mindig fennáll annak lehetősége, hogy az iPhone be van kapcsolva és bekapcsolvaez a felkavarodott képernyőcsere a képernyő feketének tűnt. A folytatás előtt javasoljuk, hogy készítsen biztonsági másolatot az iPhone készülékéről. Annak ellenére, hogy semmit sem lát a képernyőn, az iTunes továbbra is felismeri iPhone-ját. Ragadja meg a töltőkábelt, és csatlakoztassa iPhone-ját egy számítógéphez az iTunes segítségével. Ha készen áll, olvassa el a cikkünket, ahol megtudhatja, hogyan készítsen biztonsági másolatot iPhone -járól.

Örömmel értesítjük, hogy szervizünk újra a megszokott nyitvatartással várja ügyfeleinket. Hétköznap: 10-19h – CareCity iPhoneszerviz csapata –

General press kiadó