1/10 anonim válasza: 100% Lehet, meg még ezer másnak is. 2014. ápr. 25. 20:59 Hasznos számodra ez a válasz? 2/10 anonim válasza: Keresd fel a háziorvost... :) 2014. 26. 02:11 Hasznos számodra ez a válasz? 3/10 anonim válasza: 78% De inkább nyaki gerinc probléma lesz az. Kérj beutalót a reumatológiára és vizsgáltasd meg! 2014. 27. 07:40 Hasznos számodra ez a válasz? 4/10 anonim válasza: 78% Ne hallgass senkire, csak a józan eszedre! Már pedig a józan ész azt diktálja, hogy ha több mindenből kifolyólag lehet a mellkasi fájdalom és kar zsibbadás, akkor először a veszélyesebbet kezdjed kiszűrni, vagyis nem reumatológiára kell menned először, hanem kardiológiára! Ha nem a szív miatt van, akkor jöhet a többi kivizsgálás! Nekem volt egy munkatársam, aki egyszer azt kérdezte tőlünk, hogy mit gondolunk, miért zsibbadhat a karja? Orvoshoz nem egy hét múlva meghalt szívbetegségben! Tehát vedd komolyan, irány az orvos! 2014. 10:32 Hasznos számodra ez a válasz? 5/10 anonim válasza: 78% 4-es vagyok, bocsánat, ha megijesztettelek, de a történet a munkatársamról, sajnos igaz.

Mitől fáj, zsibbad a bal karom, és mellkasom?

Mellkasi fájdalom, és a bal kar zsibbadása lehet infarktus jele?

Kar fájdalom - tünetek, okok és kezelés - Tünetek - 2020

2015. máj. 3. 14:19 Hasznos számodra ez a válasz? 3/5 A kérdező kommentje: Vérvételen voltam. Holnap megyek a háziorvoshoz az eredményért, akkor ad beutalót az EKGba, meg a szívultrahang, stb. Akkor lehet hogy nem is pánikbetegség? vagy Pánikbetegség lehet? mert aszívdobogás érzetemet elmulassza a nyugtató, de a zsibbadást, fájást, azt nem, sőt a kezem hideg, a fejem szokott fájni, és étkezés után, hányingerem is van. Köszi a választ. 4/5 anonim válasza: valószínűbb a pánikbetegség. de nagyon jó, hogy ha lesznek ilyen vizsgálatok. jobbulást! 2015. 4. 11:35 Hasznos számodra ez a válasz? 5/5 A kérdező kommentje: A vérvétel eredménye Megjött. Álítólag kevés a vasam Kapcsolódó kérdések:

_bal_kar_zsibbadás - Megbízható gyógymódok otthonra

Ez a tünet soha nem féloldali, hanem egy körülírt területen jelentkezik, állandó jellegű, összefügg a mozgással, és gyakran kíséri fájdalom. Tehát már az arczsibbadás helyéből, jellegéből pontosan meg tudja határozni a neurológus szakorvos, hogy agyi vagy nyaki gerinc eredetű fájdalomról van szó. A környéki (perifériás) eredetű zsibbadás kialakulhat nemcsak a gerincből kilépő ideg kompressziója, hanem a perifériás ideg károsodása miatt is, amelynek gyakran valamilyen mechanikus oka van. Környéki ideg károsodása esetén a zsibbadás elég éles határral, a gerincből kilépő ideggyökök elnyomása következtében viszonylag szabálytalan területen tapasztalható. Mikor forduljon orvoshoz? Mindenképpen keresse fel orvosát, amennyiben az arcának, a nyelvének és a garatnak határozottan az egyik fele, valamint az azonos oldali végtagok zsibbadnak, mert annak centrális, azaz agyi működészavar lehet a kiváltó oka. Ha a féloldali arczsibbadás rohamszerűen jelentkezik, 10-60 percig tart, úgy az agyi keringési zavar alapos gyanúját veti fel, főleg ha magas vérnyomással küzdő, cukorbetegségben szenvedő idős betegről van szó.

Az arc zsibbadása - Mi okozhatja? Mikor forduljon orvoshoz?

  1. Bírói alapilletmény 2019
  2. Az arc zsibbadása - Mi okozhatja? Mikor forduljon orvoshoz?
  3. Zártkerti ingatlan átminősítése lakóingatlanná 2019
  4. Vásárlás: Csaptelep árak összehasonlítása - Kihúzható zuhanyfej
  5. Integrált CPU alaplap vásárlás, Integrált CPU alaplap árak | First Computer
  6. Keres-Kínál Hirdetések - Magyarország : off road gumi
  7. Kánya kata mészöly kálmán
  8. Zsibbad a karja, sajognak az ujjai? Ezek az alagút szindróma tünetei - EgészségKalauz
  9. Egri csillagok film
  10. Vásárlás: HP Laptop akkumulátor árak, olcsó HP Laptop akkumulátorok, akciós notebook akkumulátor boltok
John venn élete