Legközelebb nem fog megjelenni a találati listában. 59 M Ft Keszthely, Kertváros 546 m² terület 1 615 m² telek Megnéztem 15 Elrejtetted ezt az ingatlant és az összes hozzá tartozó hirdetést. 365 M Ft Keszthely 1 016 m² terület 130 000 m² telek Megnéztem 8 Elrejtetted ezt az ingatlant és az összes hozzá tartozó hirdetést. 63 M Ft Keszthely 550 m² terület 60 000 m² telek Megnéztem Elrejtetted ezt az ingatlant és az összes hozzá tartozó hirdetést. 500 M Ft Lovassy Sándor utca 8, Keszthely 4 467 m² terület 10 500 m² telek Megnéztem 7 Elrejtetted ezt az ingatlant és az összes hozzá tartozó hirdetést. 98 M Ft Keszthely, Csapás úti ipartelep 510 m² terület 1 080 m² telek Megnéztem 1 Elrejtetted ezt az ingatlant és az összes hozzá tartozó hirdetést. 35 M Ft Keszthely, Csapás úti ipartelep 0 m² terület 2 600 m² telek Szeretnél értesülni a legújabb hirdetésekről? Naponta emailt küldünk a keresésednek megfelelő új találatokról. Nevezd el a keresést, hogy később könnyen megtaláld. Hasonló oldalak Hévíz eladó ipari Cserszegtomaj eladó ipari Gyenesdiás eladó ipari Vonyarcvashegy eladó ipari Rezi eladó ipari Vörs eladó ipari Balatonszentgyörgy eladó ipari Vállus eladó ipari Vindornyafok eladó ipari Balatonberény eladó ipari Keszthelyi lakóparkok Új keresés indítása Keszthely Hogy tetszik az 1 10

Eladó ipari ingatlan, csarnok Pest megye Őrbottyán telephely eladó

Pécs, Gyárváros, Mohácsi út 34 900 000 Ft 1056 m 2 10 földszint 12 Pécs-Vasas iroda-szállás épület + fejlesztési telek Pécs, Pécs-Vasas, Petőfi akna 4.

Eladó ipari ingatlanok Baranya megye - ingatlan.com

Azonosító szám: 5213415 Típus: Eladó Megye/kerület: Pest Település: Őrbottyán Eladási ár: 110, 00 millió HUF (312802. 12 EUR) Telek méret: 7012 m2 Összes terület: 1064 m2 Megközelíthetőség: M0 É-i szektorból könnyen elérhető Szintek száma: 1 Épület állapota: Közepes állapotú Raktár állapota: Közepes állapotú Építés éve: 1980 Behajtási engedély: Nincs korlátozás Közművek: Víz Villany Hőmérséklet: Temperálható Övezeti besorolás: gazdasági, ipari Belmagasság: 3, 45 m Egyéb tulajdonságok: Targoncázható Kamionozható Üres terület Nagy teherbírású padló Ipari áram további képek az ingatlanról Pest megye Őrbottyán iparterületen önálló telephely eladó! A telephely 7012nm-es telken helyezkedik el, amelyen 468nm-es 3m belmagasságú valamint 596nm-es 3. 45m belmagasságú temperálható, 1980-as években épült műhely épület, valamint 400nm fedett szín kapott helyet. A terület GIP besorolású. Beépítési paraméterek: maximális beépíthetőség: 35%, szintterületi mutató: 0. 8, maximális építménymagasság: 9m, minimum zöldterületi arány: 20%, szabadon álló beépítési mód.

Eladó ipari ingatlan baranya budapest

Eladó Ipari ingatlan, Baranya megye, Autópálya melett CSARNOK eladó Referencia szám IP347833 Adatok Megbízás típusa: Eladó Cím: Autópálya melett CSARNOK eladó Leírás Kiváló lehetőség Pécs mellett! Az autópálya közvetlen közelében eladó egy 3 ha-os GKSZ besorolású telken elhelyezkedő, 569 nm-es, 80%-os készültségben lévő csarnok, iroda és raktár funkciókkal ellátott épület. A területen a gáz és a villany bekötése már megtörtént. Az épület mind termelési, mind logisztikai célokra kiválóan alkalmas. Amennyiben további kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal! I. ár: 79, 9 MFt. Illeték kalkulátor Erre az ingatlanra az illeték: 3 196 000 Ft Hitel és állami támogatások Babaváró, CSOK, Falusi CSOK: naprakész információk az újdonságokról Független pénzügyi közvetítõként érdekünk, hogy a legjobb termékeket találjuk meg ügyfeleinknek, lerövidítve a keresési idõt. Pénzügyi szakértõink azonnali segítséget nyújtanak az alábbi termékekben: · Lakás és jelzáloghitelek, · Állami támogatások: Babaváró, CSOK, Falusi CSOK, · Személyi kölcsönönök, · Megtakarítások, lakástakarék,.

  • Ferihegy parkolás
  • A házi őrlésről - Natur Projekt
  • Eladó ipari ingatlan baranya a la
  • Eladó ipari ingatlan baranya budapest
  • Eladó ingatlan debrecen
  • Ipari ingatlan - Apróhirdetés - Agroinform.hu - 3. oldal
  • Samuel l jackson magyar hangja de
  • Eladó kereskedelmi ingatlan Baranya megye, eladó ipari ingtalanok Baranya megyében
  • Kiadó ipari ingatlanok Baranya megye - ingatlan.com
  • Tulajdonostól eladó ingatlan

Eladó ipari ingatlan baranya a 1

A vagyonszerző lakóházépítési szándékáról legkésőbb az illetékfizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig nyilatkozhat az állami adóhatóságnál. Mentes az illeték alól: A lakástulajdon magánszemély általi cseréje és vásárlása, ha a magánszemély a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb. A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt 15 millió forintos összeghatárú ingatlanoknál sem kell illetéket fizetni. Ha egy 25 millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor csak a fennmaradó 10 millió forint után vagyunk kötelesek az illetéket megfizetni. Azok a fiatalok, akik első lakásuk megvásárlása előtt állnak és még nem töltötték be a 35. életévüket szintén mentesülnek az illeték alól, de az ingatlan forgalmi értéke nem haladhatja meg a 15 millió forintos álomhatárt. Az állami és önkormányzati lakásvásárlások esetén szintén él az illeték mentesség.

Eladó ipari ingatlan baranya cafe

Pécs Cserkúton eladó egy hatályos jogszabályoknak, NÉBIH és HACCP-nek megfelelő, jelenleg is működő élelmiszer üzem. Az ingatlan Cserkút ipari részén, kamionnal is könnyen megközelíthető, sorompóval és portaszolgálattal védett területen található. A felépítmény 338 nm-es, élelmiszergyártásnak megfelelő technikai terekkel, szárító (korábban hűtő-) kamrákkal, raktárakkal, szociális helyiségekkel. Most száraztésztagyártó manufaktúra, korábban húsüzem működött a falai között. A tégla falazatú, lapos tetős épület három éve felújításon esett át. A tető teljes cseréje megtörtént, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az elektromos hálózatot, a fűtési rendszert felújították. Az ingatlan fűtését új kéménnyel egy energiatakarékos, környezetbarát pellet kazán látja el. Az elektromos hálózat az üzem igényeinek megfelelően 3 x 25 A-rel rendelkezik. Élelmiszerüzem lévén az ingatlan járólapozva, a szükséges helyeken csempézve van. A 967 m2-es telken akár a gépjárművek tárolása, vagy egyéb felépítmények (mobil konténerek) lerakása biztonságosan megoldható.

Elmegy a hang lelki okai