1. Használt skoda fabia 1.2 ia 1 2 htp
  2. Használt skoda fabia 1 2 3

Minősített Prémium kereskedő Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, Vásárlók által értékelhető, Kiemelkedő ügyfélértékelések, 26 éve a szakmában SKODA Fabia 2014 Népítélet SKODA Fabia Fabia 1. 2 6V Classic 2011. 05. 69 081 km 1 499 000 Ft 60 LE 1 198 cm 3 Benzin Ferdehátú Használt Eladó 5 ajtós 5 fő Manuális Nagyon jól dokumentált hirdetés Szavatosság, Megtekinthető dokumentumok, Dokumentált szerviz előélet, Dokumentált km előélet, Dokumentált autóállapot Globe-Auto Kft. Minősített Prémium kereskedő Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, Vásárlók által értékelhető, Kiemelkedő ügyfélértékelések, 11 éve a szakmában SKODA Fabia ŠKODA Fabia Ambition 1. 0 Tsi 2017. 11. 62 396 km 3 199 000 Ft 999 cm 3 Benzin Ferdehátú Használt Eladó 4 ajtós 5 fő Manuális Nagyon jól dokumentált hirdetés Megtekinthető dokumentumok, Dokumentált szerviz előélet, Dokumentált km előélet, Dokumentált autóállapot, Szavatosság DasWeltAuto Nagykanizsa Minősített Prémium kereskedő Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, Vásárlók által értékelhető, Kiemelkedő ügyfélértékelések, 11 éve a szakmában SKODA Fabia ŠKODA Új Fabia Style 1.

Használt skoda fabia 1.2 ia 1 2 htp

Jól hangolt futómű, stabil, de komfortos, a ballonos gumik pedig még hozzátesznek a kényelemhez egy kicsit. Jó a kormány, nagyon jó az egyenesfutás és körben jól kilátni belőle. Két kisgyerekes családnak még akár pár évig családi autónak is megfelelne, feltéve, ha az anyuci nem szokta a mosakodókádat is elvinni a nyaralásra. De ilyen úgysincs, nem ismerünk ilyen anyákat. A tesztautó Active felszereltségű, alapmodell, mindössze 2 fizetős extrával. Az első a manuális klíma, ennek 335 ezer forint az ára, a másik az elektromos ablakemelők elöl, ami 135 ezer, de kapjuk hozzá a fényezett tükröket és színre fújt lökhárítókat is. A többi elméletileg része az Active alapfelszereltségnek, start-stop berendezés és guminyomás-ellenőrzés is van. Aztán a 175/70 R 14-es kerekek is alapméretűek, aminek majd nagyon örülünk, ha téli gumit kell venni, mert olcsó. A fenntartás is olcsó, mert olajat csak kb. 30 ezer kilométerenként vagy két évente kell cserélni, illetve ahogy a flexibilis szervizintervallum kijelzője mutatja.

  • Használt skoda fabia 1.2.1
  • Használt skoda fabia 1.2 million
  • Használt skoda fabia 1.2 tdi 55 kw 2011 mišljenje

Használt skoda fabia 1 2 3

33 Galéria: Használtteszt: Skoda Fabia 1. 2 TSi A tapasztalat az, hogy akinek van autóra hatmilliója, az nem vesz egy majdnem fullos Fabiát vagy hasonló kisautót, hanem vesz egy nagyobbat. Az egy másik kérdés, hogy kell-e neki nagyobb, vagy csak tisztán pozőrködésből választ nagyobbat, de most ez nem érdekes. A való világban a valós kisautó-vásárló összekuporgatja a pénzét az alapváltozatra (ha egyáltalán kapható olyan) és fogcsikorgatva rendel bele az autóba további extrákat. Ezzel nem is követ el nagy hibát, mert ha nincs szükségünk ülésfűtésre, akkor nem kell megrendelni, viszont a Fabia alapváltozatban sem olcsó. A Skoda szépen kilépett a nem túl jó, de legalább olcsó kategóriából és minden tekintetben felveszi a versenyt például a Volkswagen Polóval. Persze csak annyira, amennyire a nagy testvér engedi, de a futóművel, az elektrohidraulikus kormányszervója és a váltója, motorja pontosan olyan jó. Sajnos az ára is közelíti a Volkswagent, noha azért nem éri el. Kopogósabb a műanyagja?

  1. Vírusírtó letöltés ingyen teljes
  2. Panoráma ingatlan nagykanizsa a town
John venn élete