Hamvait 2008. június 19-én, csütörtökön 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi református temető ravatalozóházától. Részvétfogadás a temetés előtt egy órával. 4208793 Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a lécfalvi születésű sepsiszentgyörgyi BÁN ILONA 50 éves korában elhunyt. Temetése június 17-én 16 órakor lesz a közös temető ravatalozóházából. Leánya, Zita, fia, István és szomszédjai 4208800 Részvétnyilvánítás Őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak BACZÓ GÁBOR elhunyta alkalmából Bagoly Zoltán Budapestről. 4208781 Megemlékezés Fájó szívvel emlékezünk az ikafalvi PÁNCZÉL BENJÁMINRA halálának hatodik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Hozzátartozói 7251846 Fájó szívvel emlékezünk a nagybaconi BENEDEK ANNA nyugdíjas tanítónőre, akit hat hónapja ragadott el közülünk a kegyetlen halál. Ó, emberek, míg él anyánk, nagyon szeressük őt, mert elmegy egy napon, és visszahozni többé nem lehet az elmulasztott jó szót, tetteket. A késő bánat mit sem ér neki, az élőt kell igazán szeretni.

Halácsy péter

Mindig egy célod volt, a családért élni, ezt a halál tudta csak széttépni. Oly szomorú Nélküled élni, Téged mindenütt keresni, Téged várni, ki nem jön többé, szeretni fogunk mindörökké. ” Megtört szívvel és mély fájdalommal tudatjuk, hogy FÖLDI BÉLA férjem, édesapánk, nagy apánk, volt IKARUS és ÁTI d olgozó tragikus hirtelenséggel itt hagyott bennünket, szerető szíve megszűnt dobogni. Végső búcsút 2020. 07. 04-én, szombaton 13 órakor veszünk tőle a szabadbattyáni római katolikus temetőben. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik fájdalmunkban osztoznak, és utolsó útjára elkísérik. Gyászoló család Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MONG JÓZSEF 72 éves korában elhunyt. július 3-án 15 órakor lesz a lovasberényi katolikus temetőben. A gyászoló család „Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre! ” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZALAY AT TILA 2020.

Hírek, események

Német-magyar kerekasztal Alapítványunk a Konrad Adenauer-Alapítvánnyal együttműködve 2012. október 30- november 2. között német partnerek delegációját fogadta. A Németország keleti feléből érkező látogatókkal nagyon sok hasonlóságot fedezhettünk fel a gazdasági és társadalmi kérdésekben, de szót ejtettünk történelmi párhuzamokról és számos hagyományos közép-európai érték hasonló megítéléséről is. A programban szerepelt egy kerekasztal-beszélgetés október 31-én a német-magyar kapcsolatok témakörében, valamint számos fővárosi és vidéki program, ahol megismerkedhettek a hazai civil szektorral, német vállalkozásokkal és több német kisebbségi önkormányzattal is. Regionális ifjúsági találkozók 2012 januárjában és novemberben is regionális ifjúsági találkozót szerveztünk Észak-Magyarországon a Fidelitas, az IKSZ és a felvidéki Via Nova ICS részvételével. Vendégeink voltak ifjúságpolitikusok, helyi önkormányzati vezetők, gazdasági szakemberek, egyetemi oktatók és diákok a határ mindkét oldaláról.

Péter falk

  • Kátay konyhafelszerelés üzlet
  • Fortuna utca
  • Több ezren kísérték utolsó útjára Kozma Pétert, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye volt kormánymegbízottját – Ez a hír
  • Csak 1 kép - Portré fotózás - Profil kép fotózás - HEADSHOT - Fejes Márton fényképész - esküvői fotózás debrecen
  • Péter
  • Milyen célt szolgál a bor töltögetése? - Bálint gazda kertje | Bálint gazda kertje
  • Zentai péter

Az idő nem gyógyítja sebeinket, mert mi nagyon szerettünk téged. Szerettei 4208640 Az én időm hamarabb lejárt, mint szerettem volna, bocsássátok meg, nem tehetek róla. Ne sírjatok, én már nem szenvedek, a fájdalom az, hogy nem lehetek köztetek. Téged elfelejteni soha nem lehet, sajnos, meg kell tanulnunk élni nélküled. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BARTÓ ATTILÁRA, aki egy éve távozott szerettei köréből. Halálába soha bele nem nyugvó bánatos özvegye, szülei, nevelt fia, anyósa, három testvére és azok családja 4208720,, Meglesz főkincse még, hogy lészen a tiéd, jobban tiéd, Uram, jobban tiéd. " Fájó szívvel emlékezünk szeretett édesanyánkra, AMBRUS MAGDOLNÁRA, aki ma hat hete távozott el szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, álma békés. Emléke legyen áldott. 4208765 Fájó szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt pákéi BUNA JÓZSEFRE. Emlékét szívünkben örökké őrizni fogjuk. Özvegye, veje, unokái, dédunokái és a rokonság 4208785

Lorántffy zsuzsanna általános iskola