1. Igazi mindenes - négy az egyben szivargyújtós bluetooth FM transmitter - Teszt - Kínai termékek szubjektív tesztje
 2. FM transmitter beállítása? (5805248. kérdés)
 3. Fm transmitter beüzemelése light
 4. Hogy működik az Fm transmitter?

Használat A transmitter nem csak a telefonon szóló zenét játssza le, hanem a bejövő hívást is tudja fogadni. A hívást meg tudjuk szakítani, illetve az utolsó hívott számot fel tudja tárcsázni. A hívás befejezése után a zene automatikusan folytatódik. Ha indulás előtt kíváncsiak vagyunk az autó akkumulátorának a feszültségére, akkor a funkció gombot átkapcsolva az LCD kijelzőn megjelenik az aktuális érték. Ha gyújtás nélkül 12V alatti értéket látunk, akkor hamarosan lemerült az autó akkumulátora. Nézzük meg hogy rendesen tölti-e a generátor, vagy hogy nem jött-e el a csere ideje. A két USB port segítségével a menetrögzítő kamerát és a telefont is tudjuk tölteni. A menetrögzítő kamera érzékeli az adatvezetéket is, így ott ki kell választani, hogy külső áramforrásról üzemeljen. Az oldalán található fel le léptető gomb zenelejátszás közben röviden nyomva a számokat lépteti, hosszan nyomva a hangerőt szabályozza. Utóbbit érdemes maximumra állítani és a telefonon illetve a rádión állítani. Minőségét tekintve az átlagos igényeket tökéletesen kielégíti.

Igazi mindenes - négy az egyben szivargyújtós bluetooth FM transmitter - Teszt - Kínai termékek szubjektív tesztje

 1. Fm transmitter beüzemelése download
 2. FM-transmitter a gyakorlatban: E-TEN X650 - Mobilarena Okostelefon / Tartozékok / Egyéb teszt
 3. FM transmitterek - Autós termékek - Készletkisöprés! Hihetet

FM transmitter beállítása? (5805248. kérdés)

Fm transmitter beüzemelése light

Hogy működik az Fm transmitter?

| Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adatvédelmi beállítások a oldalon Testreszabjuk a webáruházat a Számodra! Böngészési magatartásod alapján személyre szabjuk az oldal tartalmát, és megjelenítjük a legrelevánsabb ajánlatokat és termékeket Számodra. Az "Elfogadom" gombra kattintva vagy a mezőn kívülre kattintva elfogadod a cookie-k használatát és a weboldalon érzékelt viselkedési információk átadását, hogy célzott hirdetéseket jelenítsünk meg a közösségi hálózatokon és más webhelyeken. A személyes beállítások és a célzott hirdetések bármikor kikapcsolhatók az "Adatvédelmi beállítások" menüpontban.

Használat: USB Flash memória ( Pendrive) lejátszásához: 1. helyezze be az FM modulátort az autó 12 Voltos csatlakozójába ( szivargyújtó helyére) 2. Helyezze be az USB memóriát az FM modulátor USB aljzatába Változtassa meg a frekvenciát a modulátoron ha rádióadás található az aktuális frekvencián ( 87, 7 87, 9 88, 1 88, 3 88, 5 88, 7 88, 9MHz vagy 106, 7 106, 9 107, 1 107, 3 107, 5 107, 7 107, 9MHz) 3. Hangolja rá az autórádiót az FM modulátoron beállított frekvenciára 4. Nyomja meg a lejátszás gombot az FM modulátoron 5. A zenének szólnia kell az autórádión 6. Nyomja meg az előre/hátra nyíl gombot egy zeneszámmal való előre/hátra lépéshez MP3, CD vagy DVD lejátszó hallgatásához: 2. Az audió kábel használatával kösse össze az MP3, CD vagy DVD lejátszó vagy más hordozható eszköz kimenetét az FM modulátor stereo jack bemenetével 3. Változtassa meg a frekvenciát a modulátoron ha rádióadás található az aktuális frekvencián ( 87, 7 87, 9 88, 1 88, 3 88, 5 88, 7 88, 9MHz vagy 106, 7 106, 9 107, 1 107, 3 107, 5 107, 7 107, 9MHz) 4.

 1. Goal 3 teljes film magyar szinkronnal
 2. Uniqa biztosító budapest
 3. Milumil ha start vagy hal.inria.fr
 4. Tölgyesi csaba éjjel nappal budapest university
 5. Víz világnapja feladatok gyerekeknek 2
Lorántffy zsuzsanna általános iskola