1. Filc tojás sablon la
 2. Faberge tojás másolat

Színes, ötletes húsvéti dekoráció Bármilyen színű filcből, polár- vagy más anyagból készülhet Előnye az is, hogy kiváltja az igazi tojást, nem kell fújogatni, vigyázni vele a tojásfán Maradandó, hiszen jövőre is használható Mutatós füzérként, asztali díszként (21. változat) Vagy a tojásfa "tojásaiként" is (1., 11. és 17. változat) Ültetőkártya helyett Egy szép tányérra helyezve a locsolóknak is kínálhatjuk. Papírra ragasztva húsvéti üdvözlet, ajtóra pedig dísz, vagy koszorú (20. változat) Ha a hátulját kivágjuk, finomságokat rejthetünk el bennük (6. és 19. változat) Kell hozzá Színes filcdarabok, vagy tetszőleges, jó tartású anyag, színes hímzőcérna, szalagok, csipkék, gombok, stb. Így készül Rajzoljunk egy sablont, ami lehet tojás nagyságú, vagy annál kisebb. Ezt ceruzával rárajzoljuk az anyagra, körbe vágjuk, majd 2-2 darabot összeillesztve pelenkaöltéssel, vagy fércöltéssel körbevarrjuk. Mielőtt lezárnánk a varrást, ki is tömhetjük, de akkor is jól mutat, ha laposan hagyjuk. Leírás lépésről-lépsre, képekben ide kattintva.

Filc tojás sablon la

Ezzel a technikával képtelenség elrontani a tojást, ezért mindenkinek ajánljuk, akit nem áldott meg szuper kézügyességgel a Jóisten! Nézzétek meg lépésről lépésre!

Díszítés Szalagokkal, apró gombokkal, gyönggyel, rátétekkel, csipkével, hímzéssel, attól függően, hogy mi tetszik, illetve mire van időnk. 21 Változat filc tojásra forrás és leírás itt forrás paper and string forrás flickr forrás itt forrás pinterest Ha tetszett a bejegyzés, másnak is tetszeni fog: ne sajnáld megosztani:) Itt likeold a blogot, hogy lásd az új látni-olvasnivalót:) Köszönöm, hogy itt vagy, szép napot:) 2013. 03. 26. 18:44

Faberge tojás másolat

 • Óriás kinder tojás
 • Filc tojás salon beige
 • Budapest, XIII. kerület Jakab József utca 19. | Otthontérkép - Eladó ingatlanok
 • Filc tojás sablon de
 • Kihúzott fog helye fehér

Mikor festettetek utoljára? Nem, nem a körmötökre, a hajatokra vagy a hálószoba falára gondolunk. Mikor volt utoljára a kezetekben ecset és papír? Na, jó, utóbbi valószínűleg most sem lesz, de használhatjátok úgy is a tojás héját, mintha az lenne maga a festővászon. Engedjétek el a fantáziátokat, és legyetek egy pár percig őrült festőművészek! Amire feltétlen szükségetek lesz: tojás akrilfesték (fekete, fehér) ecset (kemény sörtéjű) fekete alkoholos filc hurkapálca Így készülnek a "művészi" tojások 1. lépés: Miután megmostátok, majd kifújtátok a tojásokat, fessétek le őket fehérre. (Nem kell, hogy homogén legyen a felület! ) Egyszerűbb, ha egy hurkapálcára állítjátok a tojásokat, így körbe tudjátok festeni anélkül, hogy elkennétek a festéket a kezetekkel. 2. lépés: Hagyjátok egy kicsit száradni őket, majd a fekete festékkel fessetek rá foltokat. Nem kell, hogy tökéletesen fedje a festék, pont attól lesz szép, ha látszódnak az ecsetvonások. 3. lépés: Végül ha kedvetek tartja, rajzoljatok rá a filccel pöttyöket, csíkokat – ami épp eszetekbe jut.

tojás sablon | Ötletek húsvétra, Sablonok, Kreatív feladatok gyerekeknek

Ez a sablon forrásként szolgál a táblázatban található kiadványban leírt szakirodalommal kapcsolatos szócikkek Forrás vagy Könyvek szakaszainál. Paraméterek [ szerkesztés] Kötelező paraméterek [ szerkesztés] 1 = ''kiadás éve'' A sablon nevét a kiadás évszámával együtt írjuk be a szerkesztett szócikk "Források" vagy "Könyvek" szakaszába az alábbi formában mindig a sor elejére. Opcionális paraméterek [ szerkesztés] A minta miatt szokás megadni opcionális paraméterként pl. az oldalszámot. Ennél a sablonnál nincs ilyen. Amennyiben oldalszámra kíván valaki hivatkozni, azt egyszerűbb megadni a "Források" vagy "Könyvek" szakasz szerkesztésénél, miután behívta ezt a sablont. Például: {{Rec|1998}} 71. oldal Eredménye: ''Recept'' Dr. Fövényi József - Papp Rita: Cukorbetegek új diétáskönyve. 4. kiadás. Budapest: Medicina Könyvkiadó. 1998. ISBN 963-242-504-9, ISBN 978-963-242-504-7 71. oldal Használata [ szerkesztés] A megírandó szócikk "Forrás" vagy "Könyvek" szakaszánál begépeljük a sablonkódot.

 1. Eon székesfehérvár telefonszám
 2. Epevezeték elzáródás daganat
 3. Osram éjjeli feng yu
 4. Ritmikus gimnasztika bolton
 5. Chelsea vs manchester united élő közvetítés
Magyarország görögország távolság busszal