Elindítok az oldalon egy "Építsd magad" cikksorozatot, melyben többféle konfigurációt fogok bemutatni nektek. Lesz itt alacsony, közép, felső kategóriás Gamer PC, normál használatra szánt számítógép és még sok egyéb más. Most egy a közép és felső kategória között elhelyezkedő konfigurációt szeretnék bemutatni. (A cover kép csak illusztráció. :)) Az egyértelmű, hogy a leggazdaságosabban és legjobban akkor járunk, ha magunk építünk PC-t, hiszen ha készen vesszük akkor a hardverelemeken felül még az értékesítő hasznát is ki kell fizetnünk. A mostani első cikkben egy olyan konfigurációt mutatok be, ami ugyan nem olcsó (sőt itthoni árakkal nézve drágának tűnhet), de még a megfizethető kategóriába esik. Ezzel a konfigurációval úgy terveztem, hogy 1080p és 1440p-ben is lehet játszani 60 fps mellett, de pár kompromisszummal 100+ fps-t is elérhetjük. Természetesen a fő szempont az volt, hogy a jövőben megjelenő játékok is lazán fussanak max. grafikán. Fontos megjegyezni, hogy jelenleg a videókártyák árai a kriptovaluták bányászata miatt igencsak el vannak szállva, elképzelhető, hogy a közeljövőben ezen komponensek árai csökkenni fognak, illetve ha külföldről rendeljük, valamivel olcsóbban is be tudjuk szerezni.

Gamer pc összeállítás olcsón android

Ha sok játékot és filmet szeretnénk tárolni a gépen, akkor érdemes beruházni egy 2-3TB-os merevlemezre. Táp: Corsair CS650M Sokan nem fordítanak nagy figyelmet a tápra, holott igenis fontos, hogy milyen kerül a gépbe. Úgy gondolom a Corsair a legjobb választás. Jelen esetünkben a CS650M-et választottam, ez tökéletesen kiszolgálja a PC-ben lévő hardvereket. A tápegység teljesítménye 650 W. Ház: Phanteks Eclipse P400 A Phanteks Eclipse P400 ház mind kialakításban, mind anyaghasználatban tökéletes minőséget nyújt. Maga a ház nyitott edzett üveglappal van ellátva, és RGB világítás is került bele, amitől szerintem nagyon jól néz ki. A ház elérhető a képen látható fekete színben és fehérben is. A Phanteks Eclipse P400S támogatja a 360 mm-es radiátorokat, a 395 mm-es VGA kártyákat, a 160 mm-es CPU hűtőket és a 270 mm-es PSU-kat, a kompatibilitás érdekében. A Phanteks Eclipse termékcsalád teljes mértékben kompatibilis az új Asus Aura RGB alaplapokkal, és a Phanteks RGB LED adapterkábel (külön megvásárolható) használatával szinkronizálható az Aura szoftverrel a belső és külső RGB világitás vezérlése érdekében.

Nekünk az adott konfignál teljes mértékben megfelel. Összegezve: ez a konfiguráció nem olcsó, viszont ennyi pénzért nagy teljesítményt kapunk amivel 1440p-ben 60 fps-el tudunk játszani és biztosak lehetünk benne, hogy az 1-2 évvel később megjelenő játékokkal is lazán megbirkózik majd. Remélem tetszett az összeállítás, bármi észrevételed vagy véleményed van írd meg kommentben! :D A következő cikkben egy ennél jóval olcsóbb Gamer PC-t fogok bemutatni.

Ezt mind figyelembe véve esett a választás a GTX 1070 Ti-ra. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor már miért nem 1080? Azért mert a 1080 nem haladja meg teljesítményben annyival 1070 Ti-t, hogy érdemes legyen érte több pénzt kiadni, teljesen megfelelő a 1070 Ti. A 1080 Ti már egy másik kategória, de ott az ár is jóval magasabb. A 1070 Ti 8GB DDr5-s memóriával rendelkezik és 256 bit-es memória sávszélességgel. Maximális felbontása ugyanannyi, mint a 1080-nak(7680 x 4320 pixel). Alkalmazott technológiák: nVidia CUDA nVidia PhysX nVidia 3D Vision NVIDIA SLI GeForce GTX VR Ready Alaplap: Gigabyte Z370P D3 Ebben az alaplapban nincs semmi különleges, jelenleg amire kell, annak megfelel és ár/érték arányban szerintem az egyik legjobb. Van pár hiányossága, például nem támogatja az USB 3. 1-et, nincs benne WiFi (már ha valakinek kéne) és az SLI sem támogatott. Ezeket leszámítva egy modern jó kis alaplapot kapunk. Memória: 16GB Ripjaws V DDR4-3200 Egy középkategóriás gamer PC-be szerintem elegendő első körben 16GB RAM, viszont az már közel sem mindegy, hogy milyen RAM-ot teszünk bele.

 1. Eladó lakás, Pécs, Fáy András utca: 13,9 millió Ft, 36 m² - Ingatlannet.hu
 2. Gamer pc összeállítás olcsón 1
 3. Gamer pc összeállítás olcsón
 4. Magyar Csillagászati Egyesület Archives | Magyar Nemzet
 5. Teleki blanka kollégium szeged
 6. Gamer pc összeállítás olcsón online
 7. Gamer pc összeállítás olcsón pc
 8. Zöld híd zöldhulladék
 9. Gamer pc összeállítás olcsón tv
 10. Rólunk - dr. Pénzes Ügyvédi Iroda
 11. Olcsó panzió budapest környékén
Magyarország görögország távolság busszal