Részlet 2013 februári hírlevélből Mire jó és mire nem a májvédő kapszula? Vásárlókat teljesen jogosan egy dolog érdekli, hogy "mire jó" ez a kapszula, tabletta, ital vagy bármi más forma. Sajnos a sok visszaélés miatt elkezdték szabályozni ezt a területet és a "mire jó" kérdésre egyre kevesebb választ írhatunk rá a doboza, szórólapra egyaránt. Vannak engedélyezett állítások, ilyen pl. a májvédő kifejezés, amit még egyenlőre a máriatövis esetében lehet használni. Tehát ha a vásárló a LIVERPROTECT máriatövis kapszulánkkal találkozik, akkor a máj egészségért feliratot fogja látni. Ebből lett a probléma! A máriatövis ( silybum marianum) egy hihetetlenül kitalált gyógynövény, speciálisan a májsejtekre hat, az elpusztult májsejteket mintegy újraéleszti (nagyon leegyszerűsítve). Sejtszintű folyamatokba képes beleszólni. Minden olyan esetben használható ahol a májsejtek pusztulásnak vannak kitéve. Ez lehet alkohol, gyógyszer, gomba és még sokféle mérgezés. Folyamatos kitettség mérgező anyagoknak (nyomdaipar) vagy ha pl.

Melyik a legjobb máriatövis kapszula y

Azonnal lebeszéltem a máriatövisről, mondanom sem kell. Az étrend-kiegészítők a jogszabály szerint élelmiszerek és hatás nem tulajdonítható nekik legfeljebb élettani hatás. Ebben az esetben a gyakorlat sajnos egy létező problémára hívja fel a figyelmet. Kérdezzenek mielőtt vásárolnak.

A Vitaking Máriatövis készítmény 500mg máriatövis mag kivonatot tartalmaz. A máriatövis fészkesvirágzatúak családjába tartozik. Mediterrán vidékről származó, egyéves tüskés növény, 1-1, 5 m magasra nőhet. Hazánkban termesztik, de utak mentén, réteken, legelőkön is megtalálható. Sok fényt és meleget igényel, de jó szárazságtűrő. A máriatövis már a középkorban is az elismert gyógynövények közé tartozott, elsősorban epe- és májpanaszok kezelésére használták. Boldogasszony tövise néven elsősorban étvágygerjesztő, hasfájást enyhítő, görcsoldó szerként szerepelt. Mi van a Máriatövisben? A máriatövis termése, a magja, a legnagyobb mennyiségben tartalmaz olajat és fehérjét, de természetgyógyászati szempontból az összefoglaló néven szilimarinnak nevezett vegyületkeverék bír különös jelentőséggel. A szilimarin a májkárosodást megelőző és a máj regenerációját elősegítő hatásáról híresült el. Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó feladatokra, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy olyan műanyag ételekkel csillapítjuk éhségünket.

 1. Melyik a legjobb tablet
 2. Passiv időbeli elhatárolás angolul a e
 3. Melyik a legjobb máriatövis kapszula 2016
 4. Akciós autógumi
 5. Mazda tribute használtautó photos
 6. Halászati őr tanfolyam 2018
 7. Melyik a legjobb máriatövis kapszula

Vitaking Máriatövis kivonat napi ajánlott mennyisége: Naponta 1 kapszula

benzinkutas lennék, akkor erre biztos figyelnék. A tankolásnál ha megcsap a benzingőz szaga ez mindig eszembe jut. oldalamra érkezett a következő hozzászólás: Üdv. a májkárosodásával kapcsolatosan szeretnék írni, mivel arról volt szó, ha valaki tud olyan esetet ami még az alkoholon kívűl károsíthatná a májat,,,? Igen, férjem10 évig festékraktárban dolgozott, és röviden, leírva.. a nitróhigító, nagyon károsítja a májat, ez vonatkozik a festőüzemben dolgozókra is….. üdv:Marika Egy újabb terület ez is sajnos. No de térjünk vissza a májvédő kapszula vásárlás problémájához. Mi is történt? Hölgy nagyon határozottan kiválasztott 3 kapszulánkat (amerikai tőzegáfonya, articsóka és máriatövis). Csak akkor szoktam beleszólni, ha tanácsot kérnek, de most valahogy nem bírtam ki, mivel elég nagy volt a számla és nem akartam, hogy feleslegesen fizessen. Kiderült az alap problémája: jóindulatú májdaganat. Hoppá! A vásárló, ugye azt gondolta, hogy májvédő akkor ez jó lesz Neki is. De ha jól belegondolunk, hogy eleve túl sok sejt szaporodik a májában és még erre ráerősítünk egy kis máriatövissel az étrendjében, abból igazán nagy baj keletkezhet.

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb. ) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

 1. Fürdőszoba tervező program ingyen letöltés
 2. Közép ázsiai juhász betegségei
 3. Ajándék csomagolási ötletek
 4. Xi kerület
Halak horoszkóp 2019