Csatát vesztett az Apple abban a küzdelemben, amivel az appok külső forrásból való telepítését szeretné megakadályozni. Hétvégén ugyanis megjelent egy segédeszköz az alternatív szoftverboltok, a Cydia és az AltStore telepítéséhez és használatához. Az Uncover nevű csapat által közzétett eszköz az elavultabb 11-es operációsrendszer-verziótól egészen a legfrissebb 13. 5-ösig bevethető. A jailbreak - így nevezik az iOS törését - stabil, nem meríti jobban a készülék aksiját, és mellette is tovább használhatók az Apple előre telepített szolgáltatásai, az iCloud vagy az Apple Pay. Állítólag a rendszer biztonságát sem aknázza alá a jailbreak, ezt viszont nehéz ellenőrizni, mert a kiadott eszközök nem nyílt forráskódúak. Teljesen érthető, ha felhasználóként kétszer is meggondoljuk, tényleg egy feltört eszközön szeretnénk-e tárolni a bankkártyánk adatait, csak hogy az Apple Pay segítségével kényelmesen tudjunk fizetni a kasszánál. Kétélű fegyver a jailbreak, hiszen valamilyen szoftverhibát használ ki, amit akár rosszindulató támadók is felfedezhettek maguknak, és kártékony programok telepítését is lehetővé teszi.

Index - Tech-Tudomány - Megint feltörhető lett az iPhone

Figyelt kérdés Az lenne a kérdésem hogy az iphone5s-em kényszeresen telepítette a ios11 et és hát, próbáltam már vissza állítani 10 re de egy hibaüzenetet dob ki miután kicsomagolja a iTunes-ben. Szóval ha valaki tud segíteni vagy tippet azt elfogadom, előre is kösz 1/7 Gerison bá' válasza: 0% Jailbreak nélkül nem fog menni. 2017. dec. 19. 18:42 Hasznos számodra ez a válasz? 2/7 A kérdező kommentje: 3/7 anonim válasza: Újabb ios 11-ről vissza ios 10-re kérdés. Nem lehet visszafele ios-nél. És a kérdés: miért is egyébként? Teljesen jó az ios 11. 19:53 Hasznos számodra ez a válasz? 4/7 A kérdező kommentje: ios 10 nél gördülékenyebb, amióta ios11 van nem érzem azt a hatást:q 5/7 anonim válasza: Szerintem meg le kell frissíteni arra amire engedi, de te tudod. De simán visszafele nem lehet. 20:29 Hasznos számodra ez a válasz? 6/7 anonim válasza: Tudtommal az apple már nem írja alá a 10-es rendszert így nem fog menni. 22:46 Hasznos számodra ez a válasz? 7/7 anonim válasza: így van, sehogy nem lehet.

Mi az a jailbreak iphone 9

 1. Javítja az Unc0ver jailbreak által kihasznált bugot az új iOS kiadás - HWSW
 2. Fillérekért került Tiborcz István üzleti köréhez a bodajki kastély, a felújítására 1,4 milliárdot ad az állam | 168 óra
 3. Egerszalók nosztalgia strand
 4. Mese kicsiknek
 5. Mi az a jailbreak iphone 6s
 6. Minden, amit tudnod kell a jailbreak
 7. Mi az a jailbreak iphone 11
 8. Mi az a jailbreak iphone 5s
 9. Iphone 3g-m van, jailbreak-elt. De igazábol azt se tudom hogy a jailbreak mire...
 10. Mi az a jailbreak iphone 4
 11. Bátrak földje 1. évad 71. rész tartalma » Csibészke Magazin
 12. Ios11-ről, Ios10 et hogy kell?

Mi az a jailbreak iphone 2017

Reklámtábla készítés kecskemét