A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk! Szabadidős programok és mozi, színház műsorok a A a legnagyobb hazai kulturális és szabadidős portálok egyike. Témákra lebontva megtalálható itt a legfrissebb TV és rádió, valamint moziműsor, a színházak műsora, kiállítások koncertek, és egyéb szabadidős programok, valamint az ezekkel kapcsolatos hírek, információk. A kezdőlapon találjuk, vízszintes sorban a különböző témaköröket, Mozi, TV, Színház, DVD stb. Kezdjük a mozikkal; kereshetünk adott filmet is, de válogathatunk település, időpont vagy mozi alapján is. A keresés után megkapjuk az eredményt, az adott film információit, ha van akkor a kritikát is róla, a vetítés helyét és időpontját. Itt megtaláljuk a mozi weboldalát is, ahol adott esetben tudunk jegyet is vásárolni. Azt is láthatjuk – ha régebbi filmről van szó – hogy megjelent-e már DVD-n és megvásárolható-e. Sőt ha a film szerepel valamelyik televízióadó programjában akkor erről is megkapjuk az információt.

Port hu tv

  • Cvv szám
  • Cool port hu
  • Port.hu mozi premierek
  • Port.hu mozi westend
  • Port.hu mozi aréna
  • Mágócsi-kastély Pácin Műemlék, Pácin
  • Hogyan rakjuk a toast a keltetőbe de

Port.hu mozi allee

Értékelés: 7 szavazatból A mozik ideje végleg lejárt? A házimozi rendszerek végleg átveszik a hatalmat a kopottas filmvásznak felett? Remélhetőleg, nem. A moziba járás élményét nem lehet pótolni. A fehér vászon mágiájáról, legmeghatározóbb moziélményeikről mesélnek a magyar filmszakma képviselői. Ezt is ajánljuk Stáblista: Szerkeszd te is a! Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászólásod, írd meg nekünk! Küldés Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!

Port.hu mozi duna plaza

A Televízió részben kiválaszthatjuk, hogy mely adó vagy adók műsorára vagyunk kíváncsiak, valamint, hogy mely napon. Választhatunk, hogy egy nap műsorait szeretnénk látni, vagy egy adott televíziós csatorna több napi adását. Ha a csatorna mellett döntünk úgy azt is beállíthatjuk, hogy hány nap műsorát akarjuk látni, maximum 13 nappal előre tekinthetjük meg. Az adott programokról van információ, sorozatoknál az adott részről is, valamint sokhoz a regisztrált felhasználók hozzászólásait is el lehet olvasni. Ha egy adott napot választunk, akkor megadhatjuk, hogy a csatornalistában honnan kezdje sorolni az adókat, és azt is, hogy hány adó műsorát szeretnénk látni. Itt maximum 20-ra van lehetőség, a további opciók ugyanazok mint fönt. A DVD szekcióban a legfrissebb DVD megjelenéseket találjuk, némi mozis infóval kiegészítve, valamint keresési lehetőséget a már megjelent DVD-kre. A DVD-ket a DIDVIDO internetes áruházban meg is vásárolhatjuk. Természetesen a DVD-k tartalmát és a megjelent filmkritikákat ugyanúgy megtaláljuk itt is, mint ahogyan az esetleges televíziós sugárzás időpontját és helyét is.

Ingyen mozi filmek hu

A Színház részlegben a Mozihoz hasonlóan kereshetünk többféleképpen színház, darab, vagy akár alkotó után. Itt is megkapjuk az információkat a szereplőkről, a darab hosszát, és az esetleges kritikákat, ill. hozzáaszólásokat. Természetesen mint a fentieknél, itt is van ajánló, ahol a legfrissebb darabokat, vagy a legaktuálisabb híreket találjuk. Ugyanígy részletes információkat kaphatunk egyéb programokról is, kiállításokról, koncertekről és szabadidős programokról. Külön figyelmesség az alkotók részéről, hogy saját kategóriát kaptak a gyerekprogramok is.

Magyarország görögország távolság busszal