Nyomja meg a Win + R billentyűt a billentyűzeten, írja be és nyomja meg az Enter billentyűt. A helyi csoportházirend-szerkesztőben lépjen a "Számítógép konfigurálása" - "Adminisztratív sablonok" - "Rendszer" - "Illesztőprogram telepítése" pontra. Kattintson duplán a "Letiltja a lekérdezést a Windows Update használatához illesztőprogramok keresésekor". Állítsa be a "Enabled" értéket ehhez a paraméterhez, és alkalmazza a beállításokat. Kész, a meghajtók már nem frissülnek és automatikusan települnek.

Windows 10 frissítés letiltása version

Ehhez a helyi csoportházirend-szerkesztő segítségével a következő egyszerű lépések szükségesek: Ugrás az eszközkezelőre (kattintson a jobb gombbal a "Start" gombra, nyissa meg az eszköz tulajdonságait, amelyhez az illesztőprogram frissítését le kell tiltani), az "Információ" lapon nyissa meg a "Eszközazonosító" elemet. fájl (sokkal kényelmesebb lesz velük együtt dolgozni), vagy csak hagyja nyitva az ablakot. Nyomja meg a Win + R gombokat, és írja be A helyi csoportházirend-szerkesztőben lépjen a "Számítógép konfigurálása" - "Adminisztratív sablonok" - "Rendszer" - "Eszköz telepítése" - "Eszköz telepítési korlátozások" pontra. Kattintson duplán a "Megelőzött eszközök kódjainak telepítésének megakadályozása" gombra. Állítsa be az "Engedélyezve" lehetőséget, majd kattintson a "Megjelenítés" gombra. A megnyíló ablakban adja meg az első lépésben megadott eszközazonosítót, alkalmazza a beállításokat. Ezeket a lépéseket követően a kiválasztott eszköz új illesztőprogramjainak telepítése tilos, akár automatikusan, akár a Windows 10, akár a felhasználó manuálisan, amíg a helyi csoportházirend-szerkesztő módosításai nem törlődnek.

Windows 10 frissítés letiltása

  1. Tizenháromváros téri temető (Dózsavárosi temető) - Veszprém / Veszprém (8200) / Veszprém megye / Magyar temetők: temető nyitvatartás, temetkezés Magyarországon városonként / Szolgáltatások / www.acenter.hu :: Acenter.hu - temető adatbázis, temetkezés
  2. Windows 10 frissítés letiltása review
  3. Ddos védelem
  4. Windows 10 frissítés kikapcsolása program
  5. Gaviscon vagy rennie vs
  6. Windows 10 frissítés letiltása free
  7. Windows 10 frissítés kikapcsolása
  8. Amerika kapitány polgárháború teljes film
  9. Windows 7 frissítés
  10. Köki mozi nyitás
Samsung okosóra telefonálásra