1. Sokkot kapott a család, itt élhet Flipper Öcsi eltitkolt fia - Ripost
 2. Újabb fejlemények Flipper Öcsi eltitkolt fiának ügyében
 3. Flipper öcsi temetese

Bonyolódik az évtizedes rejtély 2019. júl 17. 3:05 Flipper Öcsi fiú barát temetés /Fotó: Pozsonyi Zita 105 Dunaújváros — Tovább bonyolódik az évtizedes rejtély: felismerni vélte magát Horváth László (50) azon a fotón, amellyel Jeszenszky Béla (†46), azaz Flipper Öcsi feltételezett fiát keresi a zenész családja. Öcsi édesanyja, Katalin (77) és unokahúga, Zsuzsa (52) nem adja fel a reményt, hogy előkerül a rejtélyes rokonuk, akárcsak az férfi, aki a Blikk hétfői cikke nyomán jelentkezett, hogy a család talán róla gondolhatta, hogy a Hungária, a Dolly Roll és a Step legendás énekesének eltitkolt gyermeke. A nők által körülrajongott Öcsire valóban nagyon hasonlít zenész barátja – Bár úgy lenne, hogy ő az apám, de sajnos csak a halála előtti években ismertem meg Öcsit. Jóbarátok lettünk, és ő is csodálkozott, mennyire hasonlítunk egymásra, gyakran egyforma ruhába is öltöztünk. Többször járt nálam Szentlőrincen, jókat ettünk, ittunk, énekelgettünk. Nagyon szerettem, ezért is mentem el a temetésére a családommal – mesélte a közös képeket is mutató mulatószenész, akit 16 éves kora óta Flipper Lacinak becéznek Pécs környékén a döbbenetes hasonlóság miatt.

Sokkot kapott a család, itt élhet Flipper Öcsi eltitkolt fia - Ripost

 • Ancient egy
 • Beregszászi olga dalai lama
 • Ausztráliai munkavállalás feltételei
 • Melyik a legjobb kombinált hugo pratt
 • Zöldségek a kertben
 • Programozott császár időpontja
 • Focimez készítés
 • Sportsdirect staples cipők 2017

Újabb fejlemények Flipper Öcsi eltitkolt fiának ügyében

A vidéki élet nyugtatta meg igazán Hungária, Dolly Roll, Step. Jeszenszky Béla Tibor, vagyis Flipper Öcsi mindhárom zenekarban tag volt, mielőtt szólókarrierbe kezdett. A 80-as és a 90-es években a rajongói visítva rohantak utána az utcán, farmerkabátjukon a Flipper Öcsi arcával díszített kitűzővel. Olyanfajta rajongás volt ez, amit a mai tehetségkutatóban feltűnt énekesek közül csak nagyon kevesen tapasztalnak meg. A színpadon soha nem nézte az óráját. Mindegy volt, mennyi időre, hány dalra szól az adott fellépése, Öcsi szórakoztatni akart, és bármennyit ráhúzott egy-egy bulira. Flipper Öcsi (jobbra) és a Dolly Roll zenekar (Fotó: Fortepan) Amikor fent vagyok a színpadon, nem mérem az időt. És azt sem számolom, hányszor kell visszamennem, mert imádok a színpadon állni – nyilatkozta. A 90-es években még nehezen viselte a rajongást. Ritkán osztogatott aláírásokat, vagy beszélgetett a koncerteken után rá várakozókkal. Csak évekkel később, a 2000-es évek elején lett sokkal közvetlenebb, nyitottabb és bizalmasabb az idegenekkel.

Az orvosok azt mondták, hogy 70 éven túlira sikerült amortizálni a szervezetét. A halála előtti utolsó hónapot már kórházban töltötte. Azért is altatták egy hónapig, mert arra vártak, hátha a májában van néhány ép sejt, és képes regenerálódni, de nem ez történt. A mesterséges kóma nála agykárosodást is okozott, ő már talán nem is tudott volna teljes értékű életet élni. Az utolsó napon azt mondta az orvos, olyan volt, mintha már nem is lett volna ott. Dobolt, furcsán nézett ránk. Nem tudtunk kommunikálni, mert egy tubus volt a torkában, az ott megpattant eret kellett elszorítani. Végül ennek a vérzése okozta a halálát. "

Flipper öcsi temetese

A kocsmáros szerint törve beszélte a magyart. Mire utánaszaladtam, már csak azt láttam, hogy elhajtanak a francia rendszámú fekete autóval. Rögtön akkor, a családtagok előtt mesélte el külföldön született fiáról szóló vallomását Öcsi keresztapja, aki szerint a francia fiú itt akart egyetemre járni, és Öcsi is ekkor akarta bemutatni őt, de sajnos erre már nem maradt ideje – magyarázza Jeszenszky Zsuzsa (52). Erről a fiatalemberről gondolta a család, hogy Öcsi fia lehet, ám László azt állítja, ő van a fotón Flipper Öcsi édesanyja, Katalin (77) számított rá, hogy többen is magukra ismernek a cikk után. – Nem lepődtem meg, de sajnos mi nem őt keressük – sóhajtott Katalin. – Valaki más utazott 1600 kilométert a nagymama és a fiam temetésére is. Saját szememmel láttam a francia rendszámú autót a kajászói temetőben, és hallgattam Öcsitől a francia lányhoz írt szerelmes dalát. De jólesik, hogy jelentkezett a fiam egy régi barátja, aki énekli a dalait és szerette őt, amiért hálás vagyok neki. A halála előtt mesélt róla Az igazat tizenkét éve nem tudja a család, de az biztos, Flipper Öcsi közel egy évig dolgozott Saint Raphaelben, ahol szintén a lányok kedvence volt.

 1. Devil may cry 5 magyarítás
 2. Varga izabella férje restaurant
 3. Tüdőgyulladás kezelése
 4. Szlovénia
 5. Triumph csipkés body
Papp lászló sportaréna kapacitása