1. VII. kerület - Erzsébetváros | Príma Pék - Erzsébet körút

Az idén 25 éves Príma Pék Kft az első hazai pékszaküzlet hálózat volt a 90-es években. A tulajdonosok és a pékmesterek komoly elhivatottsággal állnak a saját fejlesztésű, titkos receptek folyamatos tökéletesítéséhez, a hagyományos megoldások, egészséges alapanyagok használatához. Így a cégnél olyan süteményeket, kenyereket sütnek, amelyekben kerülik az adalékanyagokat, törekszenek a bio- illetve teljes kiőrlésű gabonák használatára. A cég legújabb fejlesztésű termékei a természetes anyagokból készült, de kalóriaszegény péksütemények, amelyek közelmúltbeli bemutatásuk óta különösen kiemelkedő piaci sikereket hoztak a cégnek A Príma Pék Finompékáru Kft. 1991-ben alakult és így Magyarországon, ill. Budapesten az első pékszaküzlet hálózat lett. A vállalatot a jelenlegi tulajdonosok 1998-ban vásárolták meg, így került 100%-os magyar tulajdonba, azzal a határozott szándékkal, hogy piacvezető pozícióját Budapestre vonatkozóan folyamatosan fenntartsák. A cég reorganizálása és a szortiment bővítése mellett az egészséges táplálkozást tartottuk fő szempontnak, ami teljes mértékben találkozott vásárlóink többségének igényeivel.

VII. kerület - Erzsébetváros | Príma Pék - Erzsébet körút

  1. Magyar design lámpa 2016
  2. Príma pék budapest budapest
  3. Uv sugárzás mérő
  4. Príma Pék • Allee Bevásárlóközpont
  5. Playlist készítés
  6. Hip hop tánciskola felnőtteknek
  7. Orosz ukraine allas center

Príma Pék: Mindig friss! A Príma Pék Kft. 1992-ben alakult Magyarország első pékszaküzlet-hálózataként. A legfontosabb célunk a kiváló minőségű hagyományos termékek gyártása mellett az egészséges választék bővítése: a legjobb minőségű alapanyagok használata, az adalékanyagok csökkentése vagy elhagyása, illetve a teljes kiőrlésű, a csökkentettszénhidrát-tartalmú illetve a biogabonával készült termékek készítése. A társaság és értékesítési hálózata 2011-ben elnyerte a Superbrands kitüntetést. Nyitvatartás: Hétfő 06. 30 – 18. 00 Kedd 06. 00 Szerda 06. 00 Csütörtök 06. 00 Péntek 06. 00 További információk: Parkolás: utcán fizetős A tartalom a hirdetés után folytatódik Az oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

A gyár indulása esetleg további terjeszkedésnek is az alapja lehet? - Tervben van a terjeszkedés, de elsősorban továbbra is Budapest a célpont. A sütőiparban nehéz nagy távolságokat áthidalva friss pékárut biztosítani. A budakalászi gyárból nem lehetne rentábilisan friss kenyeret vinni 100-200 kilométeres távolságokra. Persze az elképzelhető, hogy Budapestről az északi irányban is nyílni fognak üzletek. - Budapesten hány új üzlet nyitását tervezik, és hol? - A jövőben a jelenlegi tizenkilenc bolt mellé további hat-tíz egység megnyitása van napirenden középtávon. Egyelőre keressük a helyszíneket, vannak területek, ahova hívnak minket, de az alacsony átmenőforgalom miatt számunkra nem tűnik vonzónak, de vannak helyek, ahova pedig már nem férünk be. Pontos helyeket egyelőre nem szeretnék mondani, de annyit elárulhatok, hogy a nagy forgalmú helyeket keressük. - Magyarul plázákat? - Azok is a célkeresztben vannak. Nem tudjuk megerőszakolni a piacot, az emberek a bevásárlóközpontokba járnak vásárolni, akkor a kereskedőknek is ehhez kell tartaniuk magukat.

Papp lászló sportaréna kapacitása