SITÁN-BAU Ingatlanforgalmazó és Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság A Céginformáció adatbázisa szerint a(z) SITÁN-BAU Ingatlanforgalmazó és Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarországon bejegyzett vállalkozás. Adószám 13831406208 Cégjegyzékszám 08 09 014459 Teljes név Rövidített név SITÁN-BAU Kft. Ország Magyarország Település Kunsziget Cím 9184 Kunsziget, Kertes utca 18. Web cím Fő tevékenység 4120. Lakó- és nem lakó épület építése Alapítás dátuma 2006. 10. 20 Jegyzett tőke 3 000 000 HUF Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma 2018. 12. 31 Nettó árbevétel 188 486 000 HUF Nettó árbevétel EUR-ban 586 252 EUR Utolsó létszám adat dátuma 2020. 06. 02 Utolsó létszám adat 1 fő Tulajdonosok száma 2 Vezetők száma Elérhető pénzügyi beszámolók 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 Cégkivonat, cégmásolat és e-hiteles dokumentumok letöltése Sikeres fizetés után azonnal letölthető Válasszon dokumentum típust Cégkivonat Cégmásolat Aláírás típusa aláírás nélkül "E-Szignó" elektronikus aláírással közokirat elektronikus aláírással Nyelv Magyar Angol Német Minta dokumentum megtekintése Az.

Tattoo női

 • Schiek kesztyű
 • Történelmi filmek középkor
 • Női cipő
 • Női leggings
 • Női tattok
 • M2 műsor
 • Ortopédiai klinika budapest

Kérjük, adj meg egy létező email címet

Kapacitív kesztyű

Nő Férfi Egyetértek azzal, hogy e-mail címem feliratkozok a hírlevelekre, azzal a lehetőséggel, hogy ezekről leiratkhatok. A személyes adatok feldolgozásáról és védelméről további információk állnak rendelkezésre itt..

Ha beköszöntenek a hideg hónapok, előkerülnek a melegebb ruhák, amik alól természetesen a kesztyűk sem kivételekek. A kesztyű a téli időszakban sokak kedvenc kiegészítője, mivel megvédi kezünket és ujjainkat a hidegtől, így nem kell zsebre dugott kézzel sétálni az utcán. Egy szeles, fagyos időben eltöltött séta közben igazi felüdülés, ha a kezünket egy meleg, kötött kesztyű védi. Ha elegánsabb viseletre vágyik, esetleg kedveli a bőrből készült termékeket, Önnek a bőrkesztyű a legideálisabb választás. Ha színben is kedveli a különlegességeket, nálunk kedvére válogathat, hiszen nálunk a barna bőr mellett fekete, fehér, kék és piros bőrkesztyűket is talál. Őszies időben az ujjatlan kesztyű lehet a legjobb választás, hiszen amellett, hogy melegen tartja kézfejünket, ujjaink szabadon mozognak, így nem kell levenni a kesztyűnket, ha a telefonunkhoz nyúlunk, esetleg a táskánk mélyéről szeretnénk kivenni valamit. Oldalunkon sportoláshoz is talál megfelelő kesztyűt: futókesztyűk, síkesztyűk és bicikliskesztyűk széles választékával is készült Önnek a!

Termék leírás Vélemények Termékhozzászólás Részletek A méretek csak tájékoztató jellegűek. Ezek a termék méretei nem a testé. További információk Anyag Poliészter Darabszám a csomagban 1 Még nem kaptunk elegendő termékértékelést. Írjon véleményt erről a termékről Írja le saját véleményét Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első! Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:

 1. Eladó lakás dési huber utca
 2. Ed sheeran sziget jegy
 3. Házassági évfordulók elnevezése
 4. Nyilatkozat társasági adóról lyrics
 5. Rohanás teljes film magyarul
Samsung okosóra telefonálásra