Copyright 2016 Minden jog fenntartva! | Adatvédelem weboldal tervezés: IRQ

Karl cukrászda

 1. Enikő cukrászda györgy ligeti
 2. Jimmy choo cipő
 3. Enikő cukrászda győr
 4. Uv jelölés autóra
 5. Kiadó lakás vác és környéke
 6. Portré a lángoló
 7. Miért érdemes fokozni a tesztoszteronszintet?
 8. Jófogás ingatlan szentes
 9. Enikő cukrászda győr nyitvatartás
 10. Önkormányzati lakáscsere
 11. Ebook olvasó app online

Cukrászatunk több mint 40 féle süteménnyel szolgálja ki vásárlóit és viszonteladóit is. A kiszállítást hűtőautóval végezzük. Megszámolni is nehéz azt a sok ötletet, amit megvalósítottunk. Nem csak születésnapokra, hanem céges rendezvényekre is egyedi kivitelezésben. Több mint 30 féle torta ízzel, 2000 óta pedig fényképes torták készítésével is a vásárlóink igényeit igyekszünk kielégíteni. Az esküvő mindenki számára fontos dolog! Mi is ehhez méltón készítjük el Önöknek a menyasszonyi tortát és az aprósüteményeket.

Péntek enikő letöltés

Enikő cukrászat és delikátesz Az Enikő cukrászüzem 1991 óta működik Győrben. Németh Enikő indította el a vállalkozást és tudását átadva gyermekeinek, ma már családi vállalkozásként viszik a céget sikerre. A vásárlóink nap, mint nap megtisztelnek bennünket bizalmukkal, amikor termékeinket választják. Mi ezért cserébe a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítő termékeket kínálunk fogyasztóink számára. A cég Győr valamennyi édességkedvelő lakosának kíván biztos pontja lenni a hétköznapokban és az ünnepeken. Akit egyszer rabul ejtett ízeink varázsa, biztosan visszatér, ha hallgat a hasára! Szolgáltatásaink Vannak hagyományos, vajkrémes, könnyű krémes tortáink. Marcipán burkolással vagy anélkül. Sós tea sütemények, édes tea sütemények. Lakodalmi dobozolást vállalunk. Győrben ingyenesen, Győrön kívül minimális plusz díj ellenében kiszállítjuk a lakodalmi rendeléseket. Bővebb tájékoztatást telefonon, megrendeléseket személyesen tudják pontosítani és megrendelni. © 2018 Vighadalom - Minden jog fenntartva.

A megjelenített adatok publikusan fellelhető, harmadik felektől, prezentációs weboldalakról vagy egyéb szabadon hozzáférhető forrásokból származnak. A Cylex nem vonható felelősség alá és nem terheli semmilyen kötelezettség a megjelenített információk helyességét, pontosságát, megbízhatóságát vagy használhatóságát illetőleg. Az itt megtekinthető márkanevek, logók, képek és szövegek a jogtulajdonosok és harmadik felek tulajdonát képezik. Amennyiben bármilyen kérdése vagy javaslata lenne ezeket illetőleg, úgy kérjük bátran vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapatunkkal.

This confectionary restaurant has got Google 4. 6 according to the guests' opinions. Full review Hide Frequenty mentioned in reviews Ratings of Enikő Cukrászüzem Visitors' opinions on Enikő Cukrászüzem / 44 Add your opinion Translate comments Sajnos a szeletelt sütik között szinte csak csokis volt éppen, gyümölcsös egy sem, számomra nem túl széles a választék Nagyon finomak a sütemények! Bár a mignon krém nekem kicsit vajas volt:) hatalmas előny hogy szép kártyával lehet fizetni mert nem olcsók a sütemények! 450-600ft körül mozog egy szelet süti amit mondjuk kárpótol az íz és az hogy szép kártyával lehet fizetni! Nagy választék, udvarias kiszolgálás. Rövid határidőre is vállalnak tortakészítést. Parkolás az üzlet előtt. All opinions Get directions Address Szövő u. 44, Győr, Gyor-Moson-Sopron, Hungary, 9023 Features No outdoor seating Opening hours Sunday Sun 07:00-12:00 Monday Mon 05:30-17:30 Tuesday Tue Wednesday Wed Thursday Thu Friday Fri Saturday Sat 07:00-17:30 Restaurant features in Győr Similar restaurants nearby

Reklámtábla készítés kecskemét