Elhallgat a Class FM frekvenciája - 444 Média 2016. augusztus 30., kedd 8:45 Michael McNutt, a Classs FM új tulajdonosa és Turi Árpád egykori ügyvezető. Fotó: Red Lemon Média Jogszabály alapján kizárható, hogy november 19-ig nyertest hirdessenek a Class FM által használt országos kereskedelmi frekvencia pályázatán. Ekkor jár le a Class frekvenciajogosultsága, úgyhogy néhány hétig valószínűleg elnémul a legnagyobb elérésű rádiós hálózat az országban. A körülményekről a Világgazdaság kérdezte a a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot (NMHH) és azt a választ kapták, hogy a Médiatanács augusztus 1-én kérte fel az NMHH-t a frekvenciaterv kidolgozására, nemrég pedig elkezdődött az új pályázat előkészítése. Az MT várhatóan egy-két héten belül napirendre veszi a frekvenciaterv véglegesítését és a pályázati felhívást. A Class FM-et korábban a Simicska-érdekkörbe sorolt Advenio Zrt. üzemeltette hosszú időn keresztül, de nemrég eladták azt Michael McNutt amerikai befektetőnek és köreinek. Azt már korábban sejteni lehetett, hogy a hatóság talál majd kifogást a Class eddigi működésében, és nem hosszabbítja meg Simicskáékkal az év végén lejáró frekvenciajogosultságukat, hanem új pályázatot ír ki.

Klassz fm frekvencia en vivo

Klassz fm frekvencia y

Rádiós megfigyelő magazin - FMDX és hullámvadászat az éterből - frekvenciavadászat frekivadászat rádiózás URH-FM ultrarövidhullám... Keywords: dvb-t, DVB-S, televízió, DVB-S2, swl, retro radio, petőfi rádió, hdmi cec

Frekvencia (2000) Frequency Kategória: Bűnügyi Dráma Misztikus Sci-Fi Thriller Tartalom: John Sullivan (James Caviezel) egy rádió segítségével kapcsolatot létesít tűzoltó apjával (Dennis Quaid), aki harminc éve egy tűzesetben vesztette életét. John a kivételes lehetőséggel élve segít apjának megtalálni a tűzből kivezető utat, és ezzel megmenti az életét. Ám a múlt megváltoztatásával egy teljesen új jövőt hoztak létre, melynek része az is, hogy John édesanyja egy soha meg nem oldott sorozatgyilkosság áldozatává válik.

Klassz fm frekvencia radio

 1. Zenék letöltése ingyen telefonra
 2. Zalán utca 37 19
 3. Klassz fm frekvencia de la
 4. Nagy imre ámk om azonosító
 5. Fm frekvencia adó for Android - APK Download
 6. Traktor zala megye
 7. Klassz fm frekvencia en
 8. Milyen projektort vegyek
 9. Műszaki vizsga dunakeszi
 10. Ombre rövid
 11. Kehidakustany fürdő nyitvatartás 2018
 12. Virágkötő - Gyakori kérdések

Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a semmilyen felelősséget nem vállal.

Reklámtábla készítés kecskemét