1. Legjobb kaparós sorsjegy 2019 hd
  2. Legjobb kaparós sorsjegy 2019 download
  3. Legjobb kaparós sorsjegy 2013 relatif
  4. Legjobb kaparós sorsjegy 2019 schedule
  5. Legjobb kaparós sorsjegy 2010 relatif

31. játékhétig) havonta átlagosan körülbelül 13-14 millió darab ehhez a játéktípushoz tartozó terméket értékesített a Szerencsejáték Zrt. Ha ezt elosztjuk 31-el, akkor az azt jelenti, hogy egy hosszú hónapban naponta majd 500 000 sorsjegyet vesznek a magyarok. Akiknek ráadásul jól meghatározható kedvencei is vannak a sorjegyek között. A legek A Pénzcentrum által kikért 2018-as adatok szerint Magyarország legnépszerűbb kaparós orsjegye a Buksza, ebből tavaly 26, 8 millió darabot értékesítettek. Második a Szuper Black Jack lett, ebből 22, 8 millió darabot vásároltak a magyarok 2018-ban, míg a dobogó harmadik fokára a Black Jack fért fel, ebből 18, 3 millió darabot adtak el. A statisztikai adatokon túl azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogy bár az óriási népszerűségi a sorsjegyek esetében adott - ahogy ezt a számok is tükrözik -, mégis honnan tudhatják azt a szerencsevadászok, hogy egy-egy általuk kedvelt játékban egyáltalán elérhető-e még a Jackpot, nevezetesen, hogy a legnagyobb nyereményért egyáltalán van-e még értelme játszani vagy azt már régen kiütötték?

Legjobb kaparós sorsjegy 2019 hd

Ez azt jelenti, hogy nagyjából minden harmadik sorsjeggyel legalább a saját árát vissza lehet nyerni, ha szerencséje van az embernek. A nyeremény felvétele nem úgy zajlik, hogy vidáman böngésszük a postással a kiscsigákat meg kisautókat, és én bizonygatom, hogy az ott márpedig három gyémánt egy sorban, hanem beolvassák a vonalkódot, aztán megmondják, mennyit nyertem. Kiábrándító. Ezért kapartam naphosszat? Astro+TV Ár: 300 Ft Főnyeremény: 10 millió Ft Nyerési esély: 1:3, 22 (31, 056%) Tényleges nyeremény: 0 Ft Értékelés: Útlevélnyi méretével középkategóriásnak számít az Astro+TV, aminek a különlegessége, hogy be lehet vele jutni a tévébe, ahol további millikókat lehet nyerni!! A kaparási felület átlagos méretű, nem kell vele sokat dolgozni, de sajnos így a csalódás is gyorsabban jön. Az izgalmi faktort jól eltalálták, három szakaszban lehet próbálkozni, a dizájn visszafogott, egyben informatív is: megtudni belőle, hogy az Ikrek lehet logikus, kíváncsi, elbűvölő, érzelmes vagy játékos. És játszva tanul az ember.

Legjobb kaparós sorsjegy 2019 download

Buksza Ár: 1000 Ft Főnyeremény: 50 millió Ft Nyerési esély: 1:3, 32 (30, 120%) Tényleges nyeremény: 3000 Ft Értékelés: A Buksza a kaparós sorsjegyek Rolls Royce-a: nagy formátumú képeslap méretű, kifejezetten súlyos, és persze ezerért ez a legdrágább az összes közül. Ugyanakkor a Buksza volt az egyetlen sorsjegy, aminek annyira zavaros a leírása és a dizájnja, hogy 5 percig azt hittem, tényleg nyertem ötmilliót. Pedig nem. Viszont nyertem 3000-et, amivel a Buksza egyedül behozta az elköltött 8 sorsjegy árát. Fáraók kincse Főnyeremény: 5 millió 500 Ft Nyerési esély: 1:3, 05 (32, 787%) Értékelés: A Fáraók kincse az ár-érték arányt tekintve az egyik legjobb sorsjegy: sokat kell kapargatni, és szép nagy színes képeslapot kapunk, viszonylag kevés pénzért. Kezdőknek az elején nehezen érthetők a szabályok, de hamar összeáll a kép, és onnantól kezdve nagy az izgalom, főleg hogy nem egyértelmű a nyerés: aki nem biztos a dolgában, ezerszer is újranézheti, megvannak-e egy sorban AZ ÖN SZÁMAI. Karátok közt Ár: 500 Ft Főnyeremény: 25 millió Ft Nyerési esély: 1:3, 54 (28, 249%) Tényleges nyeremény: 500 Ft Bár sorjeggyel 18 év alatt nem játszhat senki, a Karátok közt mégis azzal a csillámpónis-smaragdkirálynős dizájnnal vakít, amiről azt hinné az ember, hogy 8 éves korára mindenki kinövi.

Legjobb kaparós sorsjegy 2013 relatif

^ Minden hétköznap, összegyűjtjük az elmúlt 24 óra legfontosabb történéseit, szombat reggelente pedig az elmúlt hét legérdekesebb cikkei várnak postaládádban. Feliratkozom a napi hírlevélre Feliratkozom a heti hírlevélre Hozzájárulok, hogy a Central Médiacsoport Zrt. hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Az adatkezelés részletei » ^ Kedves Olvasónk! Már csak egy kattintásra van szükség, hogy megerősítsd feliratkozási szándékodat! Amennyiben nem kapod meg megerősítő e-mailünket, kérünk, ellenőrizd a levélszemét mappádat.

Legjobb kaparós sorsjegy 2019 schedule

Legjobb kaparós sorsjegy 2010 relatif

Hogyan nyertem majdnem ötmilliót kaparós sorsjeggyel? - 444 életmód 2013. szeptember 19., csütörtök 15:00 Biztos jártak már postán, és biztos önöket is baszogatták már, hogy vegyenek kaparós sorsjegyet. De ki az a hülye, aki tényleg vesz? Én. Az úr a postán is úr. Mindből, ami volt, összesen nyolc fajtát, 3100 forintért. Gyakorlatilag szűz voltam, így örvényként szippantott magába a kaparóssorsjegy-tervezők pompás álomvilága: a béna vonalkákkal megrajzolt gyémántok, zafírok, koronák, ládák, piramisok, tengeri csigák, valamint a kávébab, a kockacukor és az almás pite luxusa. És bár volt egy pont, amikor meg voltam róla győződve, hogy nyertem ötmilliót (és nyilvánosan kimondtam azt a mondatot, hogy "Ötmillióért manapság már nem adnak semmit"), végül csak 4500-at nyertem. Az 1400 forint tiszta haszon, mondjuk megdolgoztam érte keményen. Az egészet visszaforgattam, de a következő hat sorjeggyel összesen már csak egy ezrest nyertem. Egyelőre 2100 forint bukóban vagyok, viszont egész nap kapargattam, szereztem egy sportsérülést, és az asztalom egy trágyadomb.

Cserébe több fordulós, és bár a két egyező számot kettő közül megtalálni nem túl izgalmas, a további fordulók kárpótolnak a kezdeti unalomért. Jól felépített ív, a végén duplázási lehtőséggel. Kávészünet Ár: 200 Ft Főnyeremény: 5 millió Ft Nyerési esély: 1:3, 21 (31, 153%) Tényleges nyeremény: 0 A kávészünet nem nagyobb egy kártyalapnál, nem is csillog-villog, cserébe egy rosszul szabott, műszálas farzsebben is elfér, és ez a legolcsóbb: csak 200 forint. Célközönségként nyilván Az Elfoglalt, De Sikertelen Üzletembert lőtték be, akinek se ideje, se pénze. Editke, leszaladok a büfébe, megiszom egy jó feketét, és közben elkaparok egy sorsjegyet. Szar az élet, de legalább olcsó. Monopoly Nyerési esély: 1:3, 18 (31, 447%) Tényleges nyeremény: 500 A közkedvelt Monopolytól származik a dizájn, és itt is három kaparási menet jár a 300 forintos beugróért. Sajnos a monopolys tematika semmit nem ad hozzá a játékélményhez, nincs megvásárolható ingatlan, se egy adósok börtöne, se egy körből kimaradsz, se semmi.

  1. Legjobb kaparós sorsjegy 2019 start
  2. Legjobb kaparós sorsjegy 2009 relatif
  3. Legjobb kaparós sorsjegy 2019 free
  4. Legjobb kaparós sorsjegy 2019 printable
Reklámtábla készítés kecskemét