Bevétel 139 000 000$ [2] Kronológia Következő Star Trek II: Khan haragja További információk weboldal IMDb A Star Trek: Csillagösvény ( Star Trek: The Motion Picture, azaz Star Trek: A mozifilm, magyarul nevezték Űrszekerek nek is) 1979 -ben készült tudományos-fantasztikus film. Az első olyan mozifilm, amely a népszerű Star Trek: Az eredeti sorozat szereplőit vonultatja fel a filmvásznon. A film készítéséhez alapvető motivációt adott az akkoriban bemutatott sci-fi filmek, elsősorban a Csillagok háborúja, illetve a Harmadik típusú találkozások sikere.

Star trek csillagösvény online film

 • Thai massage dunaharaszti youtube
 • Star trek csillagösvény
 • Star Trek: Csillagösvény - indavideo.hu
 • Régi pc játékok
 • Mákos, krémes kocka recept Domjan Maria konyhájából - Receptneked.hu
 • Dr pálos judit
 • Star trek csillagösvény dvd
 • Mol üzemanyagárak evo neo
 • Bluetooth fejhallgató mikrofonnal
 • Női táska divat 2018 teljes
 • Mézes jack daniels ár youtube

Star trek csillagösvény szereplők

Ajánlja ismerőseinek is! A Földet rettentő veszély fenyegeti - óriási felhő közeledik feléje, amely útján mindent elsöpör, megsemmisít. A földi állomások képtelenek kapcsolatot teremteni vele, a tompa és iszonyú erő elpusztíthatja civilizációnkat. James Kirk tengernagy, aki pedig régóta nem utazott űrhajón, azonnal visszatér, és harcba száll az ismeretlen és érthetetlen erővel... Kötetünk a világhírű Star Trek (Csillagflotta) sorozatban jelenik meg, amelyet az olvasók a tévéfilmeken és videón izgulhattak végig. A kötetek száma meghaladja a százat. A Csillagösvény szerzője Gene Roddenberry, a sorozat szellemi atyja, útnak indítója. Művében az olvasók ismét találkozhatnak a legendássá vált Enterprise űrhajóval, és a rendíthetetlen James Kirk kapitánnyal. Ismét csak felbukkan a vulkanita Spock, a különleges adottságokkal rendelkező, minden veszélyre higgadtan reagáló űrhajós. A lebilincselő, letehetetlenül izgalmas könyv végére megtudjuk, hogyan képes a józan emberi ész és Spock zseniális megsejtése leküzdeni az irracionális erőt, és persze azt is, hogyan keletkezett a Föld felé közeledő felhő... Sorozatcím: Star Trek Fordítók: Bardos Tibor Kiadó: Gondolat Kiadás éve: 1992 Kiadás helye: Budapest Nyomda: Nyomdaipari Fényszedő Üzem ISBN: 9632826671 Kötés típusa: ragasztott papír Terjedelem: 230 oldal Nyelv: magyar Méret: Szélesség: 10.

Star trek csillagösvény imdb

230 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632826671 · Fordította: Bartos Tibor Enciklopédia 3 Szereplők népszerűség szerint Spock · James Tiberius Kirk · Leonard McCoy Várólistára tette 7 Kívánságlistára tette 6 Kiemelt értékelések >! pwz I S P 2016. augusztus 18., 21:35 Szeretem a "trekkie-történeteket" is, nincs kizárólagosság az SW-s univerzum felé. :D Itt is a film volt meg előbb, mint az olvasás. Tudom, hogy az ST Univerzum atyjának, Gene Roddenberrynek ez az egyetlen könyve a témában. Valószínűleg a fordításban fellelhető apró bakik miatt néha felhúzza a szemöldökét az olvasó – legalább úgy, mint Spock;) –, de nálam ez nem ment az élmény rovására, pláne úgy, hogy már láttam a filmet. A könyv bevezető, Kirk és Spock érzéseit, lelkivilágát leíró rész kifejezetten jól jön az iromány egészének megértése érdekében, de közben is jól jön némi magyarázat, amit filmen – érthető módon – nem lehetett egyértelműen kifejezni. Jó kis nosztalgia volt! Majd még felhajtom a magyarul fellelhető többi részt is és szép apránként elolvasom őket.

Star trek csillagösvény online magyarul

Star trek csillagösvény

00cm, Magasság: 18. 00cm Súly: 0. 10kg Kategória:

A ​Földet rettentő veszély fenyegeti – óriási felhő közeledik feléje, amely útján mindent elsöpör, megsemmisít. A földi állomások képtelenek kapcsolatot teremteni vele, a tompa és iszonyú erő elpusztíthatja civilizációnkat. James Kirk tengernagy, aki pedig régóta nem utazott űrhajón, azonnal visszatér, és harcba száll az ismeretlen és érthetetlen erővel… Kötetünk a világhírű Star Trek (Csillagflotta) sorozatban jelenik meg, amelyet az olvasók a tévéfilmeken és videón izgulhattak végig. A kötetek száma meghaladja a százat. A Csillagösvény szerzője Gene Roddenberry, a sorozat szellemi atyja, útnak indítója. Művében az olvasók ismét találkozhatnak a legendássá vált Enterprise űrhajóval, és a rendíthetetlen James Kirk kapitánnyal. Ismét csak felbukkan a vulkanita Spock, a különleges adottságokkal rendelkező, minden veszélyre higgadtan reagáló űrhajós. A lebilincselő, letehetetlenül izgalmas könyv végére megtudjuk, hogyan képes a józan emberi ész és Spock zseniális… ( tovább) Eredeti mű Eredeti megjelenés éve: 1979 >!

Az útján annyi információt szerzett, hogy öntudatra ébredt. Azonban ez a sok információ sem tud választ adni azon kérdésekre, amik annyira izgatják: mi létének célja, ki az Isten, mi a magasabb létforma. Úgy gondolja, hogy ezen a kérdésekre csupán teremtője (az emberiség) tud választ adni (azonban nehezen tudja elfogadni, hogy a primitív "szén alapú egységek" lennének a teremtői…) A film végén Decker és V'ger (Ilia képében) egyesülnek, és egy magasabb létsíkba kerülnek. Források ↑ Rioux, Terry Lee. From Sawdust to Stardust: The Biography of DeForest Kelley. Pocket Books (2005). ISBN 0-7434-5762-5 ↑ Tiwari, Neha: Star Trek movies: Which is best?. CNET Networks, 2006. október 6. (Hozzáférés: 2013. március 10. ) ↑ Star Trek IV DVD-változat; Leonard Nimoy kommentárja: Lucas "totálisan felelős volt a Star Trek feltámadásáért", az Új remény sikere győzte csak meg a Paramount-ot, hogy mozifilmet készítsen egy, már befejezettnek tűnő televíziós sorozatból. m v sz Star Trek -filmek Star Trek: Csillagösvény (1979) Star Trek II: Khan haragja (1982) Star Trek III: Spock nyomában (1984) Star Trek IV: A hazatérés (1986) Star Trek V: A végső határ (1989) Star Trek VI: A nem ismert tartomány (1991) Star Trek: Nemzedékek (1994) Star Trek: Kapcsolatfelvétel (1996) Star Trek: Űrlázadás (1998) Star Trek – Nemezis (2002) Star Trek (2009) Sötétségben – Star Trek (2013) Star Trek: Mindenen túl (2016) Nemzetközi katalógusok WorldCat VIAF: 176600833 LCCN: n79122882 SUDOC: 22413700X BNE: XX4222669

Még az is lehet, hogy – hirtelen felindulásból – begyűjtöm a mozifilmeket és "jól" megnézem őket! Egymás után! Az összeset!!! :D >! 230 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632826671 · Fordította: Bartos Tibor 2 hozzászólás >! dr_Eminens 2011. december 21., 17:23 Az elején a Kirk és Spock lelkivilágát bemutató részek nagyon jók, aztán sajnos a jellemrajz visszaszorult, és egy kicsit sok technikai leírást kaptunk, miközben az Enterprise és a cselekmény borzasztó lassan haladt. Aztán a vége felé egyre érdekesebb lesz, van egy kis 2001: Űrodisszeia-hangulata – bár számomra túl elvont, komoly és "művészies" volt helyenként, a Star Treknek jobban áll, ha camp. Persze, nem becsülhetem le ezt a regényt, elvégre maga Roddenberry írta, és megalkotta számunkra a a csodálatos t'hy'la kifejezést:) >! Renkou 2019. augusztus 9., 15:50 Édes Istenem, ez fárasztó volt! A kedves fordító megnézhette volna legalább a filmet, ha már a sorozatot nem, mielőtt ezt kiadja a kezéből. Ha valamire létezik már bejáratott fordítás, akkor örülnék, ha használnák is.

Magyarország görögország távolság busszal