Olyan férfiakról írok most, akikkel már biztosan találkoztál te is. De ha te nem, hát a barátnőd, kolléganőd vagy a szomszéd csaj. Arról a férfiról, akivel majdnem minden rendben. Sármos. Okos. Lehengerlően magabiztos, vagy épp ellenkezőleg: az érzékeny lelkével bűvöl el. Tekintete őszinte, érintése felkavaró. Csak egy bibi van vele: nem hajlandó lépni. Csak hiteget. Bennünk, nőkben legbelül kiirthatatlanul lakozik egy hiszékeny kislány. Bemagyarázzuk magunknak, hogy lovagunknak csupán türelemre van szüksége. Szerelmes odaadásra. Kitartó figyelemre. Nincs más dolgunk, mint megadni mindezt, ő pedig idővel átszakítja korlátait. Ragyogó szemmel repül majd a karjainkba és az eljövendő közös otthonunkba, hogy aztán ott is maradjon, örökre. Persze most még nem. Majd idővel. Egyelőre csupán lopott éjszakákra, átmeneti együttlétekre kapható. De az élete szerelme vagy, ez biztos. Csak hát ott vannak azok a fránya körülmények... Forrás: Shutterstock Lássunk néhány hitegetős típust! 1. A nős Felesége van, de állítása szerint rég nincs köztük semmi.

A kapcsolat jövőjét illetően komoly jelentősége lehet annak, hogy a férfi mit néz meg először a randin. Az, hogy egy férfi a nő testét vagy arcát nézi-e meg elsőként, attól függ, hogy rövid vagy hosszú távra tervez-e. Egy most elkészült kutatásból derült ki, hogy a kalandra vágyó férfiak nagyobb valószínűséggel veszik szemügyre partnerük testi adottságait, míg azok, akik hosszú távra keresnek partnert inkább az arcot tanulmányozzák. Az erre vonatkozó tanulmány szerzője, Jaime Confer, a Texasi Egyetem pszichológusa szerint ez a viselkedés a férfiak evolúciós motivációit tükrözi. Azok a férfiak ugyanis, akik csak egy könnyű kalandra vágynak, tudat alatt a csípőre vetett pillantással felmérik a nő pillanatnyi termékenységi állapotát. Ezzel szemben az állandó partnerre vágyó férfiak az arcot nézik, hiszen így kaphatnak tökéletes képet a nő a hosszú távú termékenységéről. Az Evolution and Human Behavior szaklap szeptemberi számában közzétett tanulmány szerzői szerint a nők esetében az alanyok a kapcsolat természetétől függetlenül többen akarták szemügyre venni a férfi arcát.

Szerelmes férfi tekintete

Lábam hozzáért a lábához, de még mindig kerestem a hang forrását, mert még mindig nem értettem a szöveget, az alak kitartott lélegzettel, áhítatosan, szinte suttogva deklinálta egy titokzatos vers sorait. Egészen közel húzódtam hozzá, fülemet a füléhez, arcomat a kemény hideg archoz érintettem, és hogy még közelebb kerüljek a hang forrásához, kezemet a szobor vállára helyeztem. Átöleltem, de még mindig nem értettem semmit. Forrás: Tovább a cikkre »

  • 5 csalhatatlan jele annak, hogy a férfi igazán szerelmes beléd
  • Szerelmes férfi tekintet
  • Szerelmes

Mint méhecskét a méz. Ha egy nő elégedett magával, azt az utca végéről is ki lehet szúrni, és ezt imádják ők is. Úgy szeret, ahogy vagy. Ha egy férfi igazán szeret, nemcsak a szépségedre fókuszál. Ha bárki megkérdezné, mi az, ami leginkább tetszik neki rajtad, nem tudna válaszolni, mert egészben lát téged. Nemcsak hogy nem akar megváltoztatni, a szépséghibáid mellett még a hangulatingadozásidat is szereti. Felelősséget vállal. Amikor nehezebb időszakon mentek keresztül, vagy egy fontos döntést kell meghozni, nem menekül el a helyzet elől, ellenkezőleg, akcióba lép. Képes elköteleződni, és felelősséget vállalni kettőtökért. Ha szükséges, a kapcsolat kedvéért személyes kényelmét is félre teszi, mert jól tudja, ha két ember őszintén szereti egymást, nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani. Ismer téged. Pontosan tudja, hogyan szereted a kávét, mi a kedvenc mozifilmed, és hogyan lehet felvidítani. A fontosabb dátmokról már nem is beszélve. Történjék bármi, azokat soha nem felejtené el.

Elmegy a hang lelki okai