1. Telefonszám letiltása sms gratuit
  2. Telefonszám letiltása sms.de
  3. Nav telefonszám
  4. Telefonszám letiltása sms gratis
  5. Aldi telefonszám

Üdv Mindenkinek! Egy nagyon kedves ismerősöm megkért, hogy segítsek neki egy Nokia 610 készüléken csücsülő Win8 beállításában, hogy bizonyos telefonszámok bejövő hívásait, SMS-eit tiltsam. Nem akar velük foglalkozni. Lehet, hogy az én figyelmetlenségem, de nem találtam semmi erre utaló menüpontot a beállításokat böngészve sem a telefon beállításainál, sem a telefonkönyvet bogarászva. Ezen rendesen meg is lepődtem. Kerestem volna a neten mindenféle megoldást, de csak olyat találtam, ami a Lumia sorozathoz van hivatalosan ( How do I block unwanted calls on my Nokia Windows Phone? ). A marketen (vagy hogy hívják? ) csak olyat találtam, ami ingyenes, hogy regisztrálni kell valahova. Ez még nem is lenne gond, de a véleményezők azt írták, hogy vagy nem működik, vagy regisztrációt követően már nem is ingyenes. Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne megoldani egy-egy szám fekete és/vagy fehér lista szerinti tiltását úgy, hogy az még ingyenes is legyen? Előre is köszönöm a segítségeteket. (Ha nem jó topikban tettem fel kérdésemet, akkor azonnal korrigálom, amint megírjátok, hogy hova kell.

Telefonszám letiltása sms gratuit

Telefonszám letiltása sms.de

Ekkor a hívás sora kijelölésre kerül, amelyet a sor elején látható zöld pipa jelez. Itt természetesen lehetőségünk van egyidejűleg több hívást is kiválasztani és egyszerre letiltani több telefonszámot. Érintsük meg a jobb felső sarokban a menü ikont, majd a lenyíló menüből válasszuk az Automatikus elutasítási listához adás menüpontot. Ekkor a telefonszám blokkolásra kerül. Letiltott telefonszám feloldása Letiltott telefonszám feloldása Nyissuk meg a Telefon alkalmazást a készülékünkön, majd válasszuk a jobb felső sarokban a menü ikont. A leníló menüben érintsük meg a Beállítások menüpontot. Válasszuk a Hívás lehetőséget, majd a Hívás elutasítása beállításokat. Nyissuk meg az Automatikus elutasítási lista menüt. Érintsük meg hosszan a telefonszámot, amelyet fel szeretnénk oldani. A jobb felső sarokban megjelenő kuka ikon nal törölhetjük a listából a telefonszámot, amely értelemszerűen a letiltott telefonszám feloldását jelenti. SMS letiltása android telefonokon SMS letiltása android telefonokon Nyissuk meg a telefonunk Üzenetek alkalmazását.

Telefonszám letiltása sms gratis

Keresés Keresés törlése Keresés bezárása Google-alkalmazások Főmenü Visszajelzés küldése… Erről a súgócikkről és információról Általánosan a Súgó használatáról Az androidos eszközre felvett névjegyeket később módosíthatja, illetve törölheti. A Google-fiókjában mentett névjegyeket a rendszer szinkronizálja a Google Névjegyek szolgáltatással és az Ön összes androidos eszközével. A névjegyadatok módosítása Nyissa meg a Névjegyek alkalmazást androidos telefonján vagy táblagépén. Koppintson a szerkeszteni kívánt névjegyre. Koppintson a jobb alsó sarokban a Szerkesztés elemre. Ha a rendszer megkéri, válasszon fiókot. Adja meg a névjegy nevét, e-mail-címét és telefonszámát. Ha további információkat szeretne megadni, koppintson a További mezők elemre vagy a lefelé mutató nyílra. Ha módosítani szeretne egy névjegyhez tartozó fotót, koppintson rá, majd válasszon egyet a lehetőségek közül. Koppintson a Mentés gombra. Névjegy felvétele a kedvencek közé A fontos ismerősöket a lista tetejére helyezheti.

Aldi telefonszám

  1. SMS tiltás | nlc
  2. Budapest kerületi választási eredmények
  3. Telefonszám letiltása sms.fr

Amennyiben egy szabállyal több telefonszámot is letiltanánk, akkor Egyezőségi feltételt szükséges meghatároznunk. Amennyiben például tudjuk, hogy egy telefonmarketinges cég munkatársai különböző telefonszámokról keresnek, de minden telefonszám azonos számokkal kezdődik, akkor nem kell az összeset egyesével blokkolni, mindössze kiválasztani az Ezzel kezdődik lehetőséget és megadni a telefonszám elejét. Fontos tudunk, hogy ilyen esetben minél rövidebb számsort adunk meg a blokkoláshoz, annál több telefonszámot blokkolunk. Telefonszám letiltása a hívásnapló segítségével Minden fogadott és indított telefonhívásunk mentésre kerül a telefonunk hívásnaplójába, így logikus, hogy innen is elérhető legyen a telefonszámok tiltása, hiszen így nem szükséges manuálisan megadnunk a telefonszámot, mint az fenti megoldásban. Telefonszám letiltása a hívásnapló segítségével Nyissuk meg a készülékünk Telefon alkalmazását. Válasszuk a felső menüben a Napló fület. A híváslistában érintsük meg hosszan a blokkolni kívánt telefonszámot.

Koppintson a letiltani kívánt névjegyre. A jobb felső sarokban koppintson a Továbbiak Telefonszámok letiltása Letiltás lehetőségre. Csak egy telefonszám letiltása: Csak az adott számot nyomja meg. Spamelő hívó: Jelölje be a "Spamnek jelölöm" jelölőnégyzetet. Névjegy tiltásának feloldásához koppintson a Továbbiak Számok letiltásának feloldása Letiltás feloldása lehetőségre. Letiltott számok megtekintése A bal felső sarokban koppintson a Menü Beállítások Letiltott számok lehetőségre Hasznosnak találta? Hogyan fejleszthetnénk?

Tosot scwk 4005 párásító