1. Borsa Brown: A férj prostija | bookline
 2. A férj prostija - Nőnek maradni mindenáron! [eKönyv: epub, mobi]
 3. A férj prostija - Publioboox könyváruház

Pamela olyan feleség, aki nem elégszek meg a mindennapok mókuskerekével és rendbe szeretné tenni a házasságát, hiszen mindennél jobban szereti a férjét, aki őt viszontszereti. Játékokat és trükköket eszel ki, amikkel újra meghódíthatja a férjét és ezáltal nemcsak feleségként és anyaként, hanem nőként is visszakapja az életét. Pamela karaktere alapvetően szimpatikus volt, a szándéka, az ötletei mind-mind tetszettek. Néha mondjuk idegesített, hogy mennyire nem hiszi el, amit a férje mond neki és túlagyalja a dolgokat (tipikus női tulajdonság), de összességében végig kedveltem. A könyv középpontjában Pamela és a férje, Steven kapcsolata áll, azonban természetesen szerepet kapnak benne a gyerekek is, és Pamela legjobb barátnője. Ők azonban mellékszereplők és nem hiányoltam belőlük többet, mint amennyit kaptam. Steven karaktere tetszett leginkább a regényben. Sokan kifogásolták az elején, hogy mennyire kapható volt egy idegen nő sms-ért, én azonban azt mondom, hogy ennek pont így kellett lennie és ettől nem ábrándultam ki belőle.

Borsa Brown: A férj prostija | bookline

Nőnek maradni mindenáron! Pamela házassága a szakadék széléhez ért. Három gyerekkel, és egy jóképű, sikeres férjjel az oldalán, úgy érzi, ő nem sokat ér. A mindennapjai szürkeségében azonban elhatározza, hogy megszívleli édesanyja egykori tanácsát: "Egy nő legyen tökéletes háziasszony, szerető anya, és otthon az ágyban egy céda. " Női praktikákat bevetve, és minden szégyenérzetét levetkőzve próbálja visszacsábítani a férjét, akit talán nem is veszített el. Borsa Brown egyedi, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Ezúttal humoros formában, de mégis kegyetlenül őszintén és valósághűen mutatja be a női lélek bonyolultságát. Egy krízisbe jutó házasság újraélesztése, rengeteg erotikával, érzelemmel, nevettető és elgondolkodtató helyzetekkel. Egy olyan történet, ami bárki életében valóssá válhat. Mert a cél: nőnek maradni mindenáron! Szerző további digitális könyvei Az Arab Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe... bővebben » Legújabb ajánlatok AJÁNLATAINK

A férj prostija - Nőnek maradni mindenáron! [eKönyv: epub, mobi]

 1. Renault grand espace méretek 1
 2. Charlotte 3. rész - Anime online
 3. A férj prostija digitális könyv - dibook.hu
 4. Magyarország kis ország? | alapblog | Sorozat | Infografika |
 5. Sófal, sószoba építése, készítése, kivitelezése - Parajdi Só Kincsek
 6. Tv2 tények online booking

A férj prostija - Publioboox könyváruház

Leírás További információk Vélemények (0) Pamela házassága a szakadék széléhez ért. Három gyerekkel, és egy jóképű, sikeres férjjel az oldalán, úgy érzi, ő nem sokat ér. A mindennapjai szürkeségében azonban elhatározza, hogy megszívleli édesanyja egykori tanácsát: "Egy nő legyen tökéletes háziasszony, szerető anya, és otthon az ágyban egy céda. " Női praktikákat bevetve, és minden szégyenérzetét levetkőzve próbálja visszacsábítani a férjét, akit talán nem is veszített el. Borsa Brown egyedi, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Ezúttal humoros formában, de mégis kegyetlenül őszintén és valósághűen mutatja be a női lélek bonyolultságát. Egy krízisbe jutó házasság újraélesztése, rengeteg erotikával, érzelemmel, nevettető és elgondolkodtató helyzetekkel. Egy olyan történet, ami bárki életében valóssá válhat. Mert a cél: nőnek maradni mindenáron!

 1. Korda györgy 2019
 2. Belső merevlemez 1tb
 3. Végbél váladékozás okaz.com
 4. Heaven street seven gesztenyefák alatt
 5. Bűzmirigy gyulladás kezelése
Samsung okosóra telefonálásra