Luxusautó elegáns luxuskörnyezetben - a Phaeton sem méreteivel, sem tudásával nem lóg ki a legfelsőbb osztályból, de az olcsó Bogárhoz kötődő Volkswagen márkanevet a potenciális vevőjelöltek zöme ezen a szinten egyszerűen nem tudja elfogadni... Volkswagen Passat. Vagy mégsem? Amikor a Porsche-unoka, Ferdinand Piëch átvette a Volkswagen csoport irányítását, a rá jellemző maximalizmussal kezdett hozzá az óriásvállalat átalakításához. Az ő nevéhez köthető a Bugatti és a Bentley márkák megszerzése, és ugyancsak ő szorgalmazta a Volkswagen Phaeton kifejlesztését, amellyel az egykori népautógyár konkrétan a Mercedes-Benz S-osztály babérjaira kívánt törni – a sportosabb BMW 7-esnek inkább az Audi A8 maradt az ellenfele. Piëch nem ismert kompromisszumot, az óriás limuzinnak mindenből a legjobbat kellett nyújtania, ezt meg is tette, a piaci siker mégis elmaradt, a görög mitológiai eredetű névvel büszkélkedő Phaeton világszerte megbukott. Ennek fő oka azonban nem az autó tulajdonságaiban, hanem a luxusvásárlók sznobizmusában keresendő: hiába a lenyűgöző tartalom és kényelem, méregdrágán senki nem akart drasztikusan felfújt Volkswagen Passatot, amit nem csodálnak meg irigykedve a szomszédok – sic transit gloria mundi, azaz így múlik el a világ dicsősége.

Volkswagen passat vezérlés szett ár 2017

Használtan újkori árának töredékéért szerezhető meg a Volkswagen Phaeton - a legnagyobb kínálat Németországban van, itt adták el ugyanis a legtöbb példányt. Ha az autón rendben elvégezték a karbantartásokat, nagy meglepetéseket nem tartogat a típus, de fenntartás költségei mindenképp tetemesek. A nagy benzineseket ajánlott elkerülni, a komfortos, végtelen utazásra csábító suhanáshoz elegendő a 3. 2 V6 FSI, vagy a barátibb fogyasztású 3. 0 V6 TDI is A biztosítási díjak mellett az időszakos karbantartások sem filléres tételek, a nagy (minimum 17 colos) felniket gumizni kisebb vagyon, tucatnyi olyan alkatrész van, amiből nem kaphatók olcsó után gyártottak, csak a gyáriak szerezhetők be horror összegekért, és a szervizdíjak sem mellékesek. Szerencsére a Phaeton nem különösebben problémás típus, mind a külföldi fórumok, mind a saját használói véleményeink kiemelik a limuzin megbízhatóságát, páratlan kényelmét, ugyanakkor az elektronikai rendszerekkel telezsúfolt modellben néha hajlamosak megzavarodni a dolgok – alkalmasint indokolatlanul röpködnek a hibaüzenetek.

 1. Szelén mire jó
 2. Bódi szilvi akt
 3. Volkswagen passat vezérlés szett ár l
 4. Eger euronics telefonszám la
 5. Volkswagen passat vezérlés szett ár 2018
 6. Volkswagen passat vezérlés szett ar bed
 7. Volkswagen passat vezérlés szett ár n
 8. Vw passat 1.9 pdtdi vezérlés szett ár

Volkswagen passat vezérlés szett ár 2013

9 TDI, 110LE, Highline kivitel: - Távirányítós központi zár. Digit klíma. Fedélzeti számítógép. - 4 elektromos ablak, elektromosan állítható tükrök. - 4 légzsák. Bőr ülések. Ülés magasság állítás. - Állítható derék támasz. Középső kartámasz elől-hátul. - Utólagos, USB-s, MP3-as mm egység. - Teljes értékű pótkerék (2019-ben ellenőrzött, használható állapotban! ). - Lemezfelnin 2016-ban vásárolt, 195/55 R15 Continental WinterContact téligumi szett. Praktikum: A 210-es beltéri ajtót, a 3, 5m-es szőnyegtekercset vagy 3 család több tíz évnyi könyv gyűjteményét elnyeli... :) Igazolt 310000km. Számlákkal, munkalapokkal igazolt elvégzett javítások. Állapot: műszakilag kifogástalan állapotban, folyamatosan szervizelt, napi használatban lévő autó. Esztétikai (mind külső karosszéria, mind belső tér) hibák korból és használatból eredően előfordulnak. Ezek fotókon, illetve személyesen megteinthetők. Kérésre nagyobb felbontású, illetve a feltöltöttekhez képest több képet tudok megosztani. Karbantartások, javítások: - 2015: szivárgás miatt intercooler(bontott-ra), szélvédő mosó tartály csere.

JÁRMŰ ADATOK Állapot és azonosítók Évjárat 1998. 10. Kilométeróra 316 000 km Autó állapota Normál / korának megfelelő Gumik állapota Átlagos Okmányok jellege Magyar Műszaki érvényessége 2021. 02.

 1. Meghalt az x faktor 17 éves énekesnője
 2. Alcsutdoboz eladó ház
 3. Kádár lászló érsek
 4. Cukorbetegség jelei a born free
John venn élete